gebelikte asabiyet...

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
ay arkadaşlar ben 6,5 haftalık hamileyim ve acaib gerginim sinirliyim..olur olmadık nedenlerden eşimmle kavga ediyorum..o da bunaldı benden zavallım ama belli etmiyoopuyorumnanaktansizlerde de var mı bu tür şeyler..yani olur mu yoksa benim ki mi garip??oturup ağlıyorum sonra bi bakıyorum gülüyorum iyice dengesiz oldum anlayacağınız..bilmiyorumkismile

hormonlardan dolayı normal oldgunu bılıorum ılk zamnlarda hamıle kalamadım henuz ama kuzenımde cok sınırlydı ılk zamnlar

canım o durumda olman çok normal ben şuan beş aylık hamileyim bende hala var sinir sitres ama ilk aylarımda dahada çoktu sürekli ağlıyodum sonrada gülüyodum herşeye sinirleniyodum.benim hamileliğimin ilk ayları çok kötü geçti çok sıkıntılıydım rabbime şükür şimdi çok çok iyiyim.sana tavsiyem canım evde yalnız kalma mutlaka arkadaşlarınla dertleş çık dolaş çevrenin desteği çok önemli ben çok ihtiyaç duymustum cevreme.tabi kişiden kişiye değişir ama

tatlım bende 7 haftalık hamileyim.ilk haftalar o kadar sinirliydim ki herkesle kavga ediyordum..hatta saçımı çekip sinir kirizi geçiriyordum..şimdi eski halime döndüm..sanırım hormonun vücuda alışma dönemiydi.o zamanlar iştahım iyiydi.şimdi midem bulanıyor yani her geçen gün vücunda değişimler oluyor.geçecek merak etme..

normal canim..herkes yasiyo bunu ama tabi kimisi daha yogun yasiyo.ben okadar sinirlenmiyodum ama cok agliyodum simdi bile tvde bisey goriyim yada biri bisey desin basliyom aglamaya tutamiyomki kendimimafoldumben

ben de çok sinirli ve gerginim..hiç böyle hissedeceğimi ummuyordum, çok istemiştim bu bebeği..genel bir mutsuzluk hali var üzerimde sanki depresyona girer gibi..neler oluyo bana anlamıyorum..6+1 deyim ve tadını çıkaramıyorum bile, bebeğimle henüz bir duygusal bağ kuramıyorum..kendimi dinlemeyi bir bıraksam sıra bebeğimle ilgilenmeye gelicek ama hormonlar izin vermiyor..

aynen bende 7 haftalık sayılıyorum ve iğrenç derecede mide bulantılarım var...aklıma yemek gelse bile çıkartıyorum..geçsin bu dönemler bir an önce inşallahh....

bende öyleyim zeynep..hatta geçen gün acaba çok mu erken oldu diye bile düşündüm..halbuki bende çok istiyodum..hiç halim yok..yemek fikrinin aklımdan geçmesi bile midemi kaldırmaya yetiyor...ailemden uzaktayım..eşim doktor ve devamlı nöbetçi..ve üstelik kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum..içinden çıkılmaz bi durumdayım anlayacağın..rabbim yardımcımız olsun inşallah..en az hasarla atlatalım bu dönemi..

hep yalnızım malesef..ailem uzakta..bu lanet şehre geldim ve hiç arkadaşım yok hala..üstelik kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum..gel de çık işin içinden..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah...:Saruboceq:

senın hormonlar hamılelıkten deıl kendı aılenın eksıklıgınden kaynaklanıor kendımı dusunemıorum kaynanaylan altlı ustlu (( buyuk konusmyımde

kesinlikle kabusum oldu bu hamilelik,hem yalnızlık,hem kocamın yokluğu bi de hamilelik bunalttı beni...hayırlısıyla sağlıkla alsaydım bebeğimi kucağıma..

yaa bende 7 haftalik hamileyim ama bende hicbir belirti yok ,,,ben demi bir sorun var acaba

olur mu arkadaşım..herkste farklılık gösterir bende 9.haftamdayım.bendede bir belirti yok.ben çok istedim bu bebeği...o yüzden bebek dısında bişey düsünmüyorum..takmıyorum da..belki bu yüzden daha rahat geçiyor...

merhaba arkadaşım...insanın farklı bi sehirde yaşaması or,,ama kayınvalideni takmamalısın bence..simdi belki her lafı batıyo..ama bebeğin bakımı sırasında sana çok faydası dokunacaktır,,bu açıdan bak,,bende takıyodum bi ara kayınvalıdemi ..yakın oturuyoruz bizde,..koydum mesafeyi 10 günde anca görüşüyoz.böyle daa iyyi takmayınca daha çok sevebiliyosun,,,

ben kayınvaldemlerin yan tarafına taşındım nisan ayında ve hamile olduğumu öğrendim ama çok yardımcı oluyo bana saolsun bende aşırı sinirliyim zaten hamile olduğumu agresifliğimden şüphelenip test yaptırınca öğrendim. bulantılarım bitti sayılı benim şükür ama sinirlilik durgunluk var bendede zaten en ufak bişeye parlayan bir insandım bulantılarımın çok olduğu dönemde birden ağlamaya başlıyodum eşim çok takılır bana normalde şakayla karışık ama ben durmadan ağlayıp zırlamaya başlayınca bıraktı bu huyunu garibim çekiyo beni böle bıktın dimi artık diyorum bazen ben anadolu yakasındayım benim ailem avrupa yakasında

yaa bende 7 haftalik hamileyim ama bende hicbir belirti yok ,,,ben demi bir sorun var acaba

bende 6 haftalık hamileym. tek bir belirti bile yok. Bu bebeği çok istiyodum ama nedense hamile olduğumu öğrenince kabusum oldu. kendimi hazır hissediyodum ve hiç hazır değilmişim onu gördüm. Üzrimde atamadığım bir pişmanlık var.
Evet biliyorum bu mucize birşey. Bir sürü insan hamile kalabilmek için emek veriyo. Ama çok istememe rağmen neden böyle çıkmaza düştüm bilmiyorum.

Ayy ya bende de çok var.Bir iki günüm çokboshayallersmile mutlu geçiyor.Sonra bir hafta herşeye allah belasını versin diyesim geliyor.Eşimde anlayışlı ama o da alttan almıyo bazen didişip duruyoruz

sabahlari inanilmaz mutsuz oluyorum ,,,yanlizim herhalde bende ona bagliyorum .yurtdisindayim...yanimda esimden baska kimsem yok ...offf offff bi gecse bu aylar kucagimiza alabilsek hayirlisiyla

kızlar hamılelıgın basından sonuna kadar bıde bunun lohusalıgı var tabı mesela ben 37 haftalık hamıleyım eslere cook ış dusuyo bes dakıkan bes dakıkanı tutmuyo herseye agla alınganlık halt sefada kırılganlık bı mutlusun bı mutsuz herseye kup takma ama tabıkı herseye deger bı dogsa dıyom hep annelerın bıtanelerı hele bıde alışverıse cıkmak onun için cıcişler almak cok guzel alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…