tatlım bende 7 haftalık hamileyim.ilk haftalar o kadar sinirliydim ki herkesle kavga ediyordum..hatta saçımı çekip sinir kirizi geçiriyordum..şimdi eski halime döndüm..sanırım hormonun vücuda alışma dönemiydi.o zamanlar iştahım iyiydi.şimdi midem bulanıyor yani her geçen gün vücunda değişimler oluyor.geçecek merak etme..
ben de çok sinirli ve gerginim..hiç böyle hissedeceğimi ummuyordum, çok istemiştim bu bebeği..genel bir mutsuzluk hali var üzerimde sanki depresyona girer gibi..neler oluyo bana anlamıyorum..6+1 deyim ve tadını çıkaramıyorum bile, bebeğimle henüz bir duygusal bağ kuramıyorum..kendimi dinlemeyi bir bıraksam sıra bebeğimle ilgilenmeye gelicek ama hormonlar izin vermiyor..
canım o durumda olman çok normal ben şuan beş aylık hamileyim bende hala var sinir sitres ama ilk aylarımda dahada çoktu sürekli ağlıyodum sonrada gülüyodum herşeye sinirleniyodum.benim hamileliğimin ilk ayları çok kötü geçti çok sıkıntılıydım rabbime şükür şimdi çok çok iyiyim.sana tavsiyem canım evde yalnız kalma mutlaka arkadaşlarınla dertleş çık dolaş çevrenin desteği çok önemli ben çok ihtiyaç duymustum cevreme.tabi kişiden kişiye değişir ama
yaa bende 7 haftalik hamileyim ama bende hicbir belirti yok ,,,ben demi bir sorun var acaba
bende öyleyim zeynep..hatta geçen gün acaba çok mu erken oldu diye bile düşündüm..halbuki bende çok istiyodum..hiç halim yok..yemek fikrinin aklımdan geçmesi bile midemi kaldırmaya yetiyor...ailemden uzaktayım..eşim doktor ve devamlı nöbetçi..ve üstelik kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum..içinden çıkılmaz bi durumdayım anlayacağın..rabbim yardımcımız olsun inşallah..en az hasarla atlatalım bu dönemi..
yaa bende 7 haftalik hamileyim ama bende hicbir belirti yok ,,,ben demi bir sorun var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?