- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de tetenoz olacağım ama grip aşısı olayım mı olmayım mı bilemedimTetanoz yaptırdım sadece ama benim doğumum yaza geldi. Kışa gelse gribi de düşünebilirdim.
20.haftada td, 30.haftada tdap aşılarını yaptırdım.Kızlar doktorum grip aşısı olmamı önerdi ama bilmiyorum vücuduma da dışarıdan çok müdahale edilsin istemiyorum erken gebelik dönemindeyim siz hangi aşıları yaptırdınız hangi zamanlarda acaba
kış geliyor iyice , hastalık kapsan ağır geçirebilirsin mecbur antibiyotik o bu şu kullanmak durumunda kalabilirsin. grip aşısı olursan yakalansan bile hafif geçirirsin yataklara düşürmez daha konforlu geçirirsin. doktorun da bu yüzden tavsiye ediyor zaten bence doktorunu dinlemelisin , bende olacağım :)Evet ben de tetenoz olacağım ama grip aşısı olayım mı olmayım mı bilemedim
Ya bazen önermiyolar ne çocuğa ne anneye aşı yapmayı. Ben tam bilmiyorum bu konuları açıkçası o yüzden soruyorum20.haftada td, 30.haftada tdap aşılarını yaptırdım.
34.haftada da rsv aşısını yaptırcam.
Evet haklısın ama bazı kesim de hiçbirini önermiyor ne anneye ne doğduğunda bebeğe herhangi bir aşı yaptırmayın kesinlikle diyorlar mesela şeker yüklemesi yaptırmayı ben de düşünmüyorum açıkçası ama aşı konusunda kararsızımkış geliyor iyice , hastalık kapsan ağır geçirebilirsin mecbur antibiyotik o bu şu kullanmak durumunda kalabilirsin. grip aşısı olursan yakalansan bile hafif geçirirsin yataklara düşürmez daha konforlu geçirirsin. doktorun da bu yüzden tavsiye ediyor zaten bence doktorunu dinlemelisin , bende olacağım :)
Doktor yaptır diye öneriyorsa yaptırıyorum. İlaç verince de içiyorum. Şeker ilacı verdi mesela içiyorum. Karar sizin tabi.Ya bazen önermiyolar ne çocuğa ne anneye aşı yapmayı. Ben tam bilmiyorum bu konuları açıkçası o yüzden soruyorum
26. Haftadasın grıp aşısını eylül ekim gıbı yaplıyor dendı bende tetanozu vurulunca grıp de dıger haftaya yaptırayım dedim. Ve grıp oldum havalar daha soğuk soğumaz ılac da kullanamıyorum suan meyve ılık su limon falan onlarla ıyı olmak ıcın uğraşıyorum bu dönemlerde çok hassas oluyor vücudumuz hemen hasta olan bırı de degılım normaldeKızlar doktorum grip aşısı olmamı önerdi ama bilmiyorum vücuduma da dışarıdan çok müdahale edilsin istemiyorum erken gebelik dönemindeyim siz hangi aşıları yaptırdınız hangi zamanlarda acaba
Ben de normalde vücudum çok kuvvetlidir falan ama çok hassaslaştım bu dönemde ister istemez olacağım aşı sanırım ya26. Haftadasın grıp aşısını eylül ekim gıbı yaplıyor dendı bende tetanozu vurulunca grıp de dıger haftaya yaptırayım dedim. Ve grıp oldum havalar daha soğuk soğumaz ılac da kullanamıyorum suan meyve ılık su limon falan onlarla ıyı olmak ıcın uğraşıyorum bu dönemlerde çok hassas oluyor vücudumuz hemen hasta olan bırı de degılım normalde
Ben de ılk olmak ıstemedım tetanoz vuruldum ama grıp olunca ılac bıle ıcemıyorum vücut ekstra hassaslaştı benım de tüp bebek sağlıcakla kucağımıza alalım ınsallahBen de normalde vücudum çok kuvvetlidir falan ama çok hassaslaştım bu dönemde ister istemez olacağım aşı sanırım ya
O kesimin bilimsel hiç bir dayanağı yok. O kesimde doktor bile yok. Bilime ve doktorunuza güvenin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınEvet haklısın ama bazı kesim de hiçbirini önermiyor ne anneye ne doğduğunda bebeğe herhangi bir aşı yaptırmayın kesinlikle diyorlar mesela şeker yüklemesi yaptırmayı ben de düşünmüyorum açıkçası ama aşı konusunda kararsızım