Gebelikte ateş basması

Pinkbook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
119
37
98
31
Merhaba kızlar bişey sorucam 6 haftalık gebeyim ve bu gün inanılmaz bir sekilde terliyorum ve ateş basıyor havale geçirecek gibi oluyorum gebelikte bu normal mi çocuğa zararı var mı hemen doktora gitsem mi

Gayet normal ateşin yoksa. Havalarda yeteri kadar sıcak zaten

Merhaba kızlar bişey sorucam 6 haftalık gebeyim ve bu gün inanılmaz bir sekilde terliyorum ve ateş basıyor havale geçirecek gibi oluyorum gebelikte bu normal mi çocuğa zararı var mı hemen doktora gitsem mi
Normal canım ben kışın ortasında yaşadım bunu ,bu sıcaklarda gayet normal hormanlar yukseliyo o yüzden

Havalar sıcak birde hamilelik neden oluyor. İlk çocuğumda böyle olmadım yaza denk gelmemişti . Şuan hamileyim yakın zamanda doğumum var ve bende su gibi terliyor um ,rahat uykum yok ful örtüsüz uyumama rağmen ter içinde kalıyorum. Günde 2 kere duşa giriyorum.sürekli çamaşır yıka as durumu oluyor . Ayaklarım yaniyorrr. . Allah yardimcimiz olsun inşallah

Gebeliğin sonuna kadar erimekten korkuyorum şimdiden iki kilo verdim bulantı neysede ateş basması terleme beni endişelendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…