Gebelikte b12 onemi

Merlin00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
62
17
3
35
Merhaba arkadaslar, gebe kalmayi planliyorum. Fakat b12 cok dusuk. 160 civarinda. Internette b12 nin oneminin cocuk icin cok onemli oldugundan bahsediliyor. Vejetaryen oldugumdan gidalardan alamiyorumm igne olmam gerekiyor ama bunun icin surekli hastaneye gidemem. Evde esim igneyi kalcadan yapsa nasil olur acaba. Nette videolari var ogreten. Illaki hemsire mi ypmasi lazim

Hemşırenin yaptığı bi igneyle babam bacağından oluyodu risk almayın. benim folik asitimde esktra d3 ve b12 var. Böyle bir sey kullanabilirsiniz.Gebe kalindığında ilk yapilacak kan tahlillerinde zaten bir ton seye bakılıyor ve mudahale edilmesi gereken sey olabiyor gerekirse gebe kalınınca hallolur diye düşünüyorum. Gebelik 6 ay sonra gerçeklesecekse şimdiden b12 tedavisine acele etmenize gerek yok bu riskli ortamda.

Hemşırenin yaptığı bi igneyle babam bacağından oluyodu risk almayın. benim folik asitimde esktra d3 ve b12 var. Böyle bir sey kullanabilirsiniz.Gebe kalindığında ilk yapilacak kan tahlillerinde zaten bir ton seye bakılıyor ve mudahale edilmesi gereken sey olabiyor gerekirse gebe kalınınca hallolur diye düşünüyorum. Gebelik 6 ay sonra gerçeklesecekse şimdiden b12 tedavisine acele etmenize gerek yok bu riskli ortamda.
Canim hamileyim su an. 1 ay kadar nerdeyse. Kadin dogum doktoruna gittim ama herhangi vitamin vermedi. Senin tahlillerini kadin dogum mu istemisti

Back
X