• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Bacak şişmesi lütfen yardım

nihan34

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
86
42
613
İstanbul
arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. bacaklarım özellikle baldırlarım kangren gibi şişti ağrıyor.ayak kısmımın yanlarında mor damarlar çıktı. çok üzülüyorum normal değil sanki bu durum. çok tuzlu da yemiyorum ama hep şişiyorum. böyle birşey başına gelen var mı?ben bunun için hangi doktora gitmeliyim :(

arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. bacaklarım özellikle baldırlarım kangren gibi şişti ağrıyor.ayak kısmımın yanlarında mor damarlar çıktı. çok üzülüyorum normal değil sanki bu durum. çok tuzlu da yemiyorum ama hep şişiyorum. böyle birşey başına gelen var mı?ben bunun için hangi doktora gitmeliyim :KK43:
doktora gorunun hemen bence.

Şişmeler bu kadar erken başlamaz ki ne kadar tuzlu yesen de. Bi doktoruna danışmalısın

Kalp damar cerrahisine bi git vakit kaybetmeden.. kan sulandırıcı iğne falan verebilir, bi doppler US çektir bence..

Doktora gitmelisiniz .Bu kadar erken sismesi normal degil.Gecmis olsun

Başına gelen olur diye yazıyorum.oğlum doğdu 5 aylık oldu.o 6 haftalıkken şişen ayaklarım gayet normalmiş tüm tahlillerim normal çıktı o dönem. sorunsuz bi hamilelik geçirdim. tuzu sıfırlarsanız sorun kalmaz. Sanırım turşudan tuzdan ve çok sıcaklardan şişmiştim

Back
X