- 14 Temmuz 2025
- 69
- 63
- 3
- 27
- Konu Sahibi leylosthecat
-
Merhabalar ben de 10 haftalık hamileyim ve bende de 3 gündür aynı şekilde baş ağrısı var. Dediğiniz gibi parol bende de pek işe yaramaz onun için kullanmaya gerek görmedim. Bende merak ediyorum sizin gibi bu şekilde baş ağrısı normal mi? Bizim gibi yaşayan var mı?bugün itibarıyla 11+4 hamileyim. çok şükür bulantı, kusma vb gibi şikayetlerim olmadı rahat bir gebelik geçiriyorum ama son 4 gündür aşırı baş ağrısı problemi yaşıyorum. böyle bir durum yaşayan var mı?
parol normalde de bende hiç işe yaramadığı için boşuna içmek istemiyorum. napabilirim tavsiyeleriniz neler?
Merhaba ben de bir yorumda görmüştüm sade türk kahvesi ve maden suyunun işe yaradığını söylemişti, ben de denediğimde işe yaramıştıbugün itibarıyla 11+4 hamileyim. çok şükür bulantı, kusma vb gibi şikayetlerim olmadı rahat bir gebelik geçiriyorum ama son 4 gündür aşırı baş ağrısı problemi yaşıyorum. böyle bir durum yaşayan var mı?
parol normalde de bende hiç işe yaramadığı için boşuna içmek istemiyorum. napabilirim tavsiyeleriniz neler?
Bende migren olduğu için sürekli başım ağrıdı ama normalde de hamileyken oluyor. Kafanıza buz koyup sessiz karanlık odada yatabilirsiniz. Migren taşı veya bandı kullanabilirsiniz. YouTube da migrene iyi gelen müzikler diye arattığınızda çıkan frekanslar da bendeki ağrıyı hafifletmeye yardımcı oluyordu umarım sizde de işe yararbugün itibarıyla 11+4 hamileyim. çok şükür bulantı, kusma vb gibi şikayetlerim olmadı rahat bir gebelik geçiriyorum ama son 4 gündür aşırı baş ağrısı problemi yaşıyorum. böyle bir durum yaşayan var mı?
birkaç tecrübeli kişiden aldığım bilgilere göre, bu haftalarda kan hacmi arttığından baş ağrısı olabiliyormuş. ortalama 1-1.5 hafta kadar sürüp geçiyormuş.Merhabalar ben de 10 haftalık hamileyim ve bende de 3 gündür aynı şekilde baş ağrısı var. Dediğiniz gibi parol bende de pek işe yaramaz onun için kullanmaya gerek görmedim. Bende merak ediyorum sizin gibi bu şekilde baş ağrısı normal mi? Bizim gibi yaşayan var mı?
çok teşekkür ederim deneyeceğimMerhaba ben de bir yorumda görmüştüm sade türk kahvesi ve maden suyunun işe yaradığını söylemişti, ben de denediğimde işe yaramıştı
teşekkür ederim, doktoruma soracağım mutlakaMerhaba, gebeyken 12-14 hafta aralığında iki üç günde bir korkunc bas ağrıları yaşamıştım. 14.haftada doktorumun yönlendirmesiyle magnezyuma başlayınca baş ağırlarım kesilmisti :)
benim de yılda 2-3 tekrarlayan migren ataklarım oluyordu belki de o.. çok teşekkür ederimBende migren olduğu için sürekli başım ağrıdı ama normalde de hamileyken oluyor. Kafanıza buz koyup sessiz karanlık odada yatabilirsiniz. Migren taşı veya bandı kullanabilirsiniz. YouTube da migrene iyi gelen müzikler diye arattığınızda çıkan frekanslar da bendeki ağrıyı hafifletmeye yardımcı oluyordu umarım sizde de işe yarar
O haftalarda bende de baslamisti 20. Haftaya dogru bitti simdi ara ara oluyo. Buz koyuyorum ben 5er dakika sakaklara enseye vs. Bir de tülbent sariyorum sıkıyorum biraz, azicik masaj ovalamak da iyi gelmisti bana.bugün itibarıyla 11+4 hamileyim. çok şükür bulantı, kusma vb gibi şikayetlerim olmadı rahat bir gebelik geçiriyorum ama son 4 gündür aşırı baş ağrısı problemi yaşıyorum. böyle bir durum yaşayan var mı?
İnşallah geçer benim haftaya çarşamba randevum var gidince doktoruma danışacağım.birkaç tecrübeli kişiden aldığım bilgilere göre, bu haftalarda kan hacmi arttığından baş ağrısı olabiliyormuş. ortalama 1-1.5 hafta kadar sürüp geçiyormuş.yine de kontrolümde hekimime soracağım.. siz de sorun herkesin süreci çok farklı olabiliyor, geçmiş olsun
teşekkür ederim önerileriniz içinO haftalarda bende de baslamisti 20. Haftaya dogru bitti simdi ara ara oluyo. Buz koyuyorum ben 5er dakika sakaklara enseye vs. Bir de tülbent sariyorum sıkıyorum biraz, azicik masaj ovalamak da iyi gelmisti bana.
Migren baslangici vardi gebelio oncesi ama tedavi vs olmamistim hic, parol alinca geciyordu ama mecbur kalmadikca almadim. Bol su icmeye de dikkat edin, gecmis olsun
su içmeye çok özen gösteriyorum, işteyken yaklaşık 2lt evde de 1.5 litre kadar içiyorum. belki magnezyumla alakalı olabilir, teşekkürlerrmagnezyum ve bol su. doktorunuza danısarak baş ağrısı için uygun bir magnezyum vermesini isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?