Gebelikte Baş dönmesi

Zehra4234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
219
62
48
28
Kızlar 1 aylık hamileyim yatıp kalktıktan sonra başım dönüyo bi süre bu durumu yaşayan var mı sebebini bilen

Kızlar 1 aylık hamileyim yatıp kalktıktan sonra başım dönüyo bi süre bu durumu yaşayan var mı sebebini bilen
Kansızlıktan cnm, dr a git kan ilacı yazsın. Bendede çok olur bu. Gebeyken artık kanını 2 kişi kullanıyorsunuz, kansız insanda baş dönmesi yapıyor. Gebelikteki baş dönmesi de bundan kaynaklanıyor

Kansızlıktan cnm, dr a git kan ilacı yazsın. Bendede çok olur bu. Gebeyken artık kanını 2 kişi kullanıyorsunuz, kansız insanda baş dönmesi yapıyor. Gebelikteki baş dönmesi de bundan kaynaklanıyor
Haklısın canım teşekkürler peki şey mi ilk gebeliğim bu ilaç içmeyin vs diyolar ama hamileyken ilaç bebeğe sıkıntı verir mi açıkçası tedirgin oluyorum

Haklısın canım teşekkürler peki şey mi ilk gebeliğim bu ilaç içmeyin vs diyolar ama hamileyken ilaç bebeğe sıkıntı verir mi açıkçası tedirgin oluyorum
Kan ilacının hiçbir zararı olmaz ki, zaten dr kendi yazıyor.. Vitamin, folik asit, kan ilacı bunları almalısın. Özellikle folik asit ilk 3 ay mutlaka kullanmalısın. Dr gidersen ilk sana bunu soracak, başladın mı folik asite die. Miden bulanıp yemek yiyemiyorsan vitamin ilacı yazmasını iste. Kan ilacı da yazsın mutlaka.. Bunların gebelikte mutlaka alınması gerekir. Bende gebeyim, ve kullanıyorum.. Hatta bu son gittiğim dr kan ilacı yazmadı ben kendim eczaneden aldım, tecrübeliyim artık. Zaten dr'un sana zararlı bir ilaç yazamaz. 😉

Progesteron hormonu tansiyonu düşürebiliyor. Baş dönmesi en sık yaşanan gebelik belirtilerinden biri herhalde. Yavaş hareket edin, dinlenin. Zamanla geçer.

Back
X