Gebelikte bebeğin başının 4 hafta önde olması

feyzaben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
563
619
23
29
Merhabalar. 32 den sonra bebeğin başı hep 4 hafta önde çıktı. Şuan 35+3 üm bebeğin kafası 39 a uyumlu. Böyle olan anneler veya hamileler siz ne yaptınız, bebek doğdunda nasıl oluyor kafası?

Merhabalar. 32 den sonra bebeğin başı hep 4 hafta önde çıktı. Şuan 35+3 üm bebeğin kafası 39 a uyumlu. Böyle olan anneler veya hamileler siz ne yaptınız, bebek doğdunda nasıl oluyor kafası?
Canım oncelikle rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin.
Muhtemelen nirmal dogum olmayacaktır. Bu gibi buyuklukte sezeryana karar veriliyor.
Benim basima da geldi.

38 haftalikken bebegimin kafası 41 hafta ile uyumluydu tabi karin cevresi de genis dendi. 39. Haftamda gelmemi ve doguma karar verilecegi soylendi o zaman nobetci kd doktoru kontrol etti ve acil sezeryana alindim aciliyet neydendi bilmiyorum.

Dogumdan sonra kafa sekil bozuklugu var dendi usg falan cekildi 1 defa beyin ve sinir doktoruna gittik bebekte bisey yok rahat olun dedi.

Şuan 16 aylik bana minik geliyor kafası esimin de benimde kafamiz buyuk ne yalan diyim genetik olabilir bizim ki.

Bu arada iri bebek olarak dogdu benim ki

Evet doktor bize de genetik bir sorun yok dedi ama insan düşünüyor işte normal olmayacakmış doğum doktorum öyle dedi. Amin inşallah

Evet doktor bize de genetik bir sorun yok dedi ama insan düşünüyor işte normal olmayacakmış doğum doktorum öyle dedi. Amin inşallah
Hic stres yapmayin saglicakla dogsun dogumun ne sekilde olacagina doktorunuz karar versin. Kimi o buyuklukte bir bebegi dogurmustur kimi doguramaz. Herkes bir degil ben hep normal dogum taraftariydim ben bile oglumu gorunce sasirmistim. 4 .425gr falan dogdu

Doğum şeklinde sıkıntı yok. Sezaryenden daha iyi hatta. Diğerinden korkuyorum sadece kafası çıkınca çok mu büyük olur acaba dedim :)

Doğum şeklinde sıkıntı yok. Sezaryenden daha iyi hatta. Diğerinden korkuyorum sadece kafası çıkınca çok mu büyük olur acaba dedim :)
Valla canım ben normal dogum taraftariyim tabi bu sana kalmis bisey zaten normal dogumdan korkuyorum yazmak istemissin sanirim ama bebek normal doguma uygunsa en sagliklisi tabiki de normal dogum. Valla onu dogunca gorcen canım benim oglan uzun boyluydu birde ama o anlasilmadi hamileyken dogunca bi ayyy masallah dediler duydum

Evet normalden korkuyorum. Hayırlısı o zaman bakalım inşallah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…