Canım oncelikle rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin.Merhabalar. 32 den sonra bebeğin başı hep 4 hafta önde çıktı. Şuan 35+3 üm bebeğin kafası 39 a uyumlu. Böyle olan anneler veya hamileler siz ne yaptınız, bebek doğdunda nasıl oluyor kafası?
Bu arada iri bebek olarak dogdu benim kiCanım oncelikle rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin.
Muhtemelen nirmal dogum olmayacaktır. Bu gibi buyuklukte sezeryana karar veriliyor.
Benim basima da geldi.
38 haftalikken bebegimin kafası 41 hafta ile uyumluydu tabi karin cevresi de genis dendi. 39. Haftamda gelmemi ve doguma karar verilecegi soylendi o zaman nobetci kd doktoru kontrol etti ve acil sezeryana alindim aciliyet neydendi bilmiyorum.
Dogumdan sonra kafa sekil bozuklugu var dendi usg falan cekildi 1 defa beyin ve sinir doktoruna gittik bebekte bisey yok rahat olun dedi.
Şuan 16 aylik bana minik geliyor kafası esimin de benimde kafamiz buyuk ne yalan diyim genetik olabilir bizim ki.
Evet doktor bize de genetik bir sorun yok dedi ama insan düşünüyor işteCanım oncelikle rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin.
Muhtemelen nirmal dogum olmayacaktır. Bu gibi buyuklukte sezeryana karar veriliyor.
Benim basima da geldi.
38 haftalikken bebegimin kafası 41 hafta ile uyumluydu tabi karin cevresi de genis dendi. 39. Haftamda gelmemi ve doguma karar verilecegi soylendi o zaman nobetci kd doktoru kontrol etti ve acil sezeryana alindim aciliyet neydendi bilmiyorum.
Dogumdan sonra kafa sekil bozuklugu var dendi usg falan cekildi 1 defa beyin ve sinir doktoruna gittik bebekte bisey yok rahat olun dedi.
Şuan 16 aylik bana minik geliyor kafası esimin de benimde kafamiz buyuk ne yalan diyim genetik olabilir bizim ki.
Muhtemelen bizimki de öyle. 35.haftada 3 kilo şuanBu arada iri bebek olarak dogdu benim ki
Benim kizimin dogdugunda kafasi 36.5 du. 39 haftalik normal oldu.Muhtemelen bizimki de öyle. 35.haftada 3 kilo şuan
Hic stres yapmayin saglicakla dogsun dogumun ne sekilde olacagina doktorunuz karar versin. Kimi o buyuklukte bir bebegi dogurmustur kimi doguramaz. Herkes bir degil ben hep normal dogum taraftariydim ben bile oglumu gorunce sasirmistim. 4 .425gr falan dogduEvet doktor bize de genetik bir sorun yok dedi ama insan düşünüyor iştenormal olmayacakmış doğum doktorum öyle dedi. Amin inşallah
Doğum şeklinde sıkıntı yok. Sezaryenden daha iyi hatta. Diğerinden korkuyorumHic stres yapmayin saglicakla dogsun dogumun ne sekilde olacagina doktorunuz karar versin. Kimi o buyuklukte bir bebegi dogurmustur kimi doguramaz. Herkes bir degil ben hep normal dogum taraftariydim ben bile oglumu gorunce sasirmistim. 4 .425gr falan dogdu
Nasıl yani kaça uyumluydu?Benim kizimin dogdugunda kafasi 36.5 du. 39 haftalik normal oldu.
Valla canım ben normal dogum taraftariyim tabi bu sana kalmis bisey zaten normal dogumdan korkuyorum yazmak istemissin sanirim ama bebek normal doguma uygunsa en sagliklisi tabiki de normal dogum. Valla onu dogunca gorcen canım benim oglan uzun boyluydu birde ama o anlasilmadi hamileyken dogunca bi ayyy masallah dediler duydumDoğum şeklinde sıkıntı yok. Sezaryenden daha iyi hatta. Diğerinden korkuyorumsadece kafası çıkınca çok mu büyük olur acaba dedim :)
Evet normalden korkuyorum. Hayırlısı o zaman bakalım inşallah bir sorun olmazValla canım ben normal dogum taraftariyim tabi bu sana kalmis bisey zaten normal dogumdan korkuyorum yazmak istemissin sanirim ama bebek normal doguma uygunsa en sagliklisi tabiki de normal dogum. Valla onu dogunca gorcen canım benim oglan uzun boyluydu birde ama o anlasilmadi hamileyken dogunca bi ayyy masallah dediler duydum
Olmaz Allahin izni ile canım Rabbim sag salim kucahona almayi nasip etsinEvet normalden korkuyorum. Hayırlısı o zaman bakalım inşallah bir sorun olmaz
Amin inşallah. Hepimizin yavrularını korusun Allah :))Olmaz Allahin izni ile canım Rabbim sag salim kucahona almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?