gebelikte bebeğin hzili gelismesi be 1 ay buyuk gorunmesi

eboli02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
6
4
1
28
son adet tarihim 15 temmuz. Bebeğim şu an 34 haftalik ve 2 kilo olmasi gerekirken, ultrasonda 38+2 ve 3,5 kilo gorunuyor. Diyabet takibi yaptim diyabet çıkmadı. Şu an nedeni bilinmiyor. Doktor doğum yakın ama boğulma riski de var dedi. Korkuyla doğumu bekliyorum. Daha once boyle bi tecrube yasayan bilgisi olan var mi?

Boğulma riski neden var? Diyabet takibi nasıl şeker yüklemesi mi yaptırdınız? Siz nasılsınız yapınız nasıl eşiniz nasıl ikinizden birisi iri veya kilolu mu?

Boğulma riski neden var? Diyabet takibi nasıl şeker yüklemesi mi yaptırdınız? Siz nasılsınız yapınız nasıl eşiniz nasıl ikinizden birisi iri veya kilolu mu?
bugun de kontrole gittim; "diyabet yada baska bi sey yok, iri olmasinin nedeni genetik olabilir, 40 haftayi bitirince sezeryanla aliriz dedi" dedi doktor

bugun de kontrole gittim; "diyabet yada baska bi sey yok, iri olmasinin nedeni genetik olabilir, 40 haftayi bitirince sezeryanla aliriz dedi" dedi doktor
Ablam bence ihtimallerle hareket etme derim. Allah korusun, doktor yanmaz, senin için yanar. Bence başka bir doktora daha gözük derim. Benim teyzem bebeğini 4,500 kilo doğurmuş.. Boğulma riski felan dememişler. Hatta tosun tosun diye sevmişler. Gözünü seveyim abla, başka doktora gözük bir kereliğine de olsa

Boğulma riski var diyen doktor mu 40 haftayı bitirince alırız dedi çok ilginç. Eğer bir risk var ise 37. Haftadan sonra doğum olsa bile sorun olmuyor ki bebeğinizin gelişimi önde görünüyor. Başka doktorla görüştünüz mü bu durumu ?

Ultrasona göre 40 olunca demiş anladığım kadarı ile zaten şuan 38 gözüküyor muş

Risk varsa bebegin kilosu da iyiyken neden hmn almıyor sezeryanla ne gerek var riske?

farkli bi doktora gittim, o da "kilosu bu hizla artarsa 4 kiloyu gecerse sancini beklemeden aliriz yoksa nefessiz kalabilir dedi, yalniz 40 hafta diye bi sey yok, kilosu ne zaman 4 u gecerse o zaman aliriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…