gebelikte bebeğin kalbi neden yavaş atar???

egoler

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
136
14
298
Bursa
merhaba kızlar. 5+6 haftalıkken bebeğim 2,5 mmdi ve kalp atıslarını vajınal ulrtasona görebilmiştik.

ama doktorum kalbının yavas attıgını söyledi. nedenini sevınçten sormayı unuttumsenağlama

daha önce böyle bır durum yasayan yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı aranızda? tehlikeli bişeymidir yoksa yenı oluşmaya başladıgında böyle mi oluyor?
 
bebeklerin kalp atışı yavaş olmamalı kızlar, normali hızlı atmasıdır. eğer yavaşsa sorun olabileceği anlamına gelir bu. zaten 7-8 haftalıktan önce kalp atışı karından yapılan ultrasonla duyulamaz. seninki vajinal ultrasonda duyulmuş küçük olduğu için. belki de henüz çok küçük yani 7haftalıktan az o yüzdendir.
 
ben bugün gördüm bebeişim kalp atışlarını:)))8 haftalığım doktor atışına normal dedi..hızlı atıyodu kuzucuğumunn kalbi:))inş sorun yoktur tatlımm..iyi düşün iyi olsun:))
 
Back
X