Gebelikte bebek beyninde kist

merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim, detaylı ultrasonda bana da biraz can sıkıcı şeyler söylediler de
Emara girdik 35. Haftamızda emar sonucunda iyi huylu kist dedi ama tabi birsürğ olasılık saydı bive bu olasılıklar ihtimaller ancak cocuk 1 ve 3 yas arasındayken belli olur dedi yine canımızı sıkmaya devam etti yani Allah bğyğktğr ümit kesilmez biz şnandık kötü olmayacak bebek doğdu hemde normal doğum oldu suan iyi iki aylık olumca emar cektireceğiz yine size ne dediler yardımcı olabileceğim bir konu vardır belki

Benim anlamadığım, sona yaklaşmış bir gebelikte bunlar mı konuşuluyor? Dalga mı geçiyor bu doktorlar? Sen tarama testlerini, ayrıntılı ultrasonunu vs yaptırdın mı? Hen kistin adı yok hem de kaybolmayacağını biliyor. Tam dangalaklık..

Benim anlamadığım, sona yaklaşmış bir gebelikte bunlar mı konuşuluyor? Dalga mı geçiyor bu doktorlar? Sen tarama testlerini, ayrıntılı ultrasonunu vs yaptırdın mı? Hen kistin adı yok hem de kaybolmayacağını biliyor. Tam dangalaklık..
Evet biraz oyle sonra emar sonucu cıktı iyi huyluymuş dedi ama yinede zeka geriliği olabilir falan yine birseyler dedi down sendromunu atlattık zeka geriliğine döndük sonra da emar sonucunun altında yazan yazı detsylı ulturasona girmeli diye yani zaten detaylıdan emara yonlendirildik emar cekildik tekrar detaylı 15 gün sonra gelin kiste bakalım demişti bende gitmedim her gidişte birsey diyorlar

Emara girdik 35. Haftamızda emar sonucunda iyi huylu kist dedi ama tabi birsürğ olasılık saydı bive bu olasılıklar ihtimaller ancak cocuk 1 ve 3 yas arasındayken belli olur dedi yine canımızı sıkmaya devam etti yani Allah bğyğktğr ümit kesilmez biz şnandık kötü olmayacak bebek doğdu hemde normal doğum oldu suan iyi iki aylık olumca emar cektireceğiz yine size ne dediler yardımcı olabileceğim bir konu vardır belki
bana detaylı usg de üç saat baktı en son dedi ki genel durum gayet iyi tüm organları çok normal ama başında kavum septum palladiumda ne olduğunu anlayamadığım bir koyuluk tespit ettim dedi, normalde görmediğim birşeydi dedi. belki kendiliğinden geçicektir belki normaldir belki de genetik hastalık veya enfeksiyondur yayılabilcek bişeydir dedi. amniyosentez yapalım dedi istemedim. yüzde 90 normaldir ama yine de amniyosentez yapılmasın diyemem dedi...

bana detaylı usg de üç saat baktı en son dedi ki genel durum gayet iyi tüm organları çok normal ama başında kavum septum palladiumda ne olduğunu anlayamadığım bir koyuluk tespit ettim dedi, normalde görmediğim birşeydi dedi. belki kendiliğinden geçicektir belki normaldir belki de genetik hastalık veya enfeksiyondur yayılabilcek bişeydir dedi. amniyosentez yapalım dedi istemedim. yüzde 90 normaldir ama yine de amniyosentez yapılmasın diyemem dedi...
Basende işlem yapmak için para almak için bizi korkutuyorlar bazende doktorlar iyi kötü herseyi demek zorunda oldukları için herseyi soyluyorlar hersey olasılık kesin birsey yok hiç kendini üzme Allahın izniyle birsey cıkmayacaktır bende bebeğin doğumuna son bşr ay kala karnımda beyin emarı cektiker bebeğe şimdi de iki sylık olumca tekrar cekilecek inşallah birseyleri yoktur bebeklerimizin

Çok çok teşekkür ederim inşallah öyledir her doktorun yanılma payı var erzurumda yaşadığım için çok iyi doktorlar varmı bilmiyorum da buraları bir doktorla görüştüm karından sovı almak yerine fetal dna yapıyorlarmıs anneden kolundan kan alıp
Bebeğimiz nasıl oldu acaba merak ettim benimde dün doktor kist olduğunu söyledi çok zor bir durum nasıl atlattınız

Back
X