Gebelikte bebek boy kilo

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
34
Kızlar merhaba, bugün doktora gittim 32+2 haftam 1833 gram 42 cm dedi ve kilolu bir bebek olmayacağını söyledi neler yemeliyim son zamanlarda biraz zayıfmış toparlanmasını istiyorum. Bir de baş aşağı dönmüş bu haftada dönüyor mu bebişler

Son düzenleme:
Canım bebeğin duruşu için henüz erken benimki de baş aşağı dönmüştü sonra ayaklar aşağı kafası yukarı döndü yani değişedebiir kala da bilir öyle
Miniğin kilo alması için nar muz yumurta ve kaşar peyniri tüket benim bildiklerim bunlar umarım sağlıkla alırsın kucağına

Çok teşekkür ediyorum

31 haftamdayım bugün banada 1850 kg bebek dedi 2 olması lazım daha iyi olurdu dedi 10 gün sonra tekrar gidicem bugünden silkelendim vitamini i içmiyorum hemen başladım tekrar bakalım inşallah haftaya olumlu konuşur doktorumuz pekmez ceviz badem kaşar iyi herkes öyle diyor bende onlarla takviye yapıcam inşallah

Uygulamada bu hafta için tam 2000 yazıyor benim haftama göre ama başka arkadaşlarıma soruyorum normal diyorlar bu haftalarda artık her hafta yarım kilo alırmış biz düzenli beslenip dikkat edelim inşallah toparlanırlar yeterki sağlıklı olsunlar diyorum

Ben bir de her gün balık yağı hapı d vitamini artı multivitamin kan hapı alıyordum diyorum düzenli kullanmasam bu çocuk kürdan olacakmış o zaman genetiğe bağlanırsa ben 1.5 kilo doğmuşum onunla ilişkili de olabilir yapıyla alakalı

Evet bencede genetikle alakası da çok tabi sağlıklı hayırlı doğsun lar da inşallah

Benim de 31. Haftada 1750gr 41 cm çıkmıştı, ki aslında bir hafta önden gidiyorduk. Ama doktor kötü bir durum olduğunu söylemedi, normal dedi. Bebekte kilo yaptığı söylenen muz, kaşar vs. En başından beri çok tüketiyorum ama bizde bu son haftalarda yaramadı sanırım. Neyse olsun sağlıcakla gelsin bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…