gebelikte bebek hareketi ne zaman başlarrr

senem01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
12
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar

14 haftalık hamileyim ama daha bebekte bir hareketlilik hissetmiyorum.daha erken mi?

bide düşük riski ne zaman biter,bu hamileliğimden önce kan pıhtılaşmasından dolay 5-6 haftalıkken düşük yapıyordum.şimdi de her gün iğne oluyorum ama korkuyorum ::(

Canim oncelikle gecmis olsun bence dusuk riskini atlatmissindir bebis kocaman olmustur .. Hareketlere gelince bende cok merak etdiyorum ama bizimkide henuz baslamadi 20 haftalik fln olunce diyorlar bakalim gorucez :)) Allah'im iyi bi gebelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin herkese ins.. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Canim hayirli olsun insaallah bebisini sagliklica kucagina alirsin..bebegini hissetmen icin daha cok var yani o suan hareket ediyo ama sen hissedemiyorsun.20-22.haftalar arasinda bunu hissetmeye basliyomusuz yani ben de daha hissetmedim ama cok sabirsizlaniyorum.canim bence düsme tehliken olmamasi gerek bu haftalarda yani ilk 3ay riskli sonrasi pek riskli sayilmiyor korkma ve üzülme ama bende hep bebegim iyimi acaba diye düsünmekten kendimi alamiyorum.rabbim onlara sagliklica kavusmayi nasip eder insaallah

öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
ama sürekli acaba bebeğim iyimi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim ,evde olsa sürekli ultrason bakardım herhalde:)
çok stres yapıyorum bildiğiniz gibi değil hamileliğimin tadını çıkaramadım düşünün yani.
biliyorum ben ne yaparsam yapayım Allah alnıma yazdıysa olacak ama elimde değil.
Hareketleri başlasa belki rahatlarım o zaman:)

Canım dediğin gibi, Allah ona can vermişse hiçbir şey olmaz.. Bol bol dua et, ve her hamilenin bu gibi korkuları olduğunu unutma, yalnız değilsin:) bak ben korka korka 30. Haftayı geldim. Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:)

öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
ama sürekli acaba bebeğim iyimi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim ,evde olsa sürekli ultrason bakardım herhalde:)
çok stres yapıyorum bildiğiniz gibi değil hamileliğimin tadını çıkaramadım düşünün yani.
biliyorum ben ne yaparsam yapayım Allah alnıma yazdıysa olacak ama elimde değil.
Hareketleri başlasa belki rahatlarım o zaman:)

Seni cok iyi anliyorum canim..hep bir korku acaba iyimi bisey oldumu diye diye diye bende yicem kafayi insaallah sagliklilardir.ben suan 18+2 haftadayim

Merhaba,

Kişiden kişiye değişiyor aslında hatta hamileliğe göre de değişyior. Ben ilk bebeğimde 17+2 de hissetmiştim. Doktorum 2.hamileliğimde 12.haftada bu aaralar hissedebilirsin dikkat et demişti gerçekten de 3 gün sonra hissetmeye başladım. Özellikle 15 ve 16. haftalarda sağlam hissettiğim zamanlar oldu özellikle derin nefes alırken. Şimdi zaten karnımı da oynatıp duruyor :)

sabriya' ya katılıyorum cunku erkek bebekler daha erken oluşmaya bellı olmaya baslarmış..
3.ayda erkekse arı gıbı,kızsa fasulye gıbı görünürmüş :) doktor söylemişti..ben de bu haftayı ıple cekıyorum cunku 12. hafta olacak kontrol..belkıde bellı eder kendını ınşallah :))))))) hadi hayırlısı :nazar:

Back
X