gebelikte bebek hareketleri acillll cevappp lütfennn

gulsumm34

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
14
0
6
31
İstanbul
Merhabalar herkeze ben 5 buçuk aylık hamileyim bebek hareketlerini çok düzenli bir şekilde hissediyordum dün eşimle gezmeye çıktık bayağı bir dolaştık eve geldim çok yorgundum yattığımda anladım hatta yaklarım falan çok ağrıyordu fakat baktım bebek okadar hareket etmiyor okadar dediğim nerdeyse hiç hareket etmiyor bazı anlıyorum hareket ettiğini bazı anlamıyorum etmiyor çünkü ( o akşam çok az hareket etti bugün ise aynı dünkü gibi nerdeyse hiç oynamıyor oynadığı anda çok az çok moralim bozukkk (( aynı durumu yaşayanlar varmı cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar

canım uyuyodur. çok gezdiğin zaman o da yorulur yavaşlar biraz. istersen sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilirsin.

annemde kadeşime hamileyken derdi çok yorulunca kıprdamıyor diye korkardı .bebek anne yorulunca yorulurmuş.uzann bebeğinizi sevin dinlenince cevap verecektir

çikolata ye soluna yat ve dinlen henüz çok küçük hareketlerinin bazen yavaşlaması çok normal boşuna stres yapıpta bebeğide strese sokma

bebek anne yorulunca o da yorulur doğrudur zaten bi bakıyorsun yine hareket etmeye başlıyor endişelenme:)
mesela benim kızım daha çok gece hareketli olurdu belli saatleride artık öğrenirsin zaten

canım arkadaşların da dediği gibi endişelenecek bişi yok. sadece bebiş biraz yorgun. dinlendir annesi onu gör bak karnında yine yaramazlığa başlayıp, kordonuyla ip atlayacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…