Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de minyonum ama benimki iri bir bebekmis,
Hep bebege kilo aldiracak,bebege iyi gelecek sekilde ,vitamin ,demir ve omega3 ,organik sut ver sut urunleri..bu sekilde beslendim,
Hatta en son kontrolumde dr. Idrar ve kan sonuclarima bakip sen nasil besleniyorsun masallah dedi
Bide benim ilk kızım Doğumdan önceki ölçümlerinde net hatırlamıyorum 3500 3600 civarı çıktı boyu 51 cm çıktı. Oh dedim şükürler olsun. Biz minyon değiliz eşim 1.76 ben 1.65 orta halliyiz yani. Sonra Doğum yaptım kızım 49 cm 2820 doğdu. Ben şok oldum
Bide benim ilk kızım Doğumdan önceki ölçümlerinde net hatırlamıyorum 3500 3600 civarı çıktı boyu 51 cm çıktı. Oh dedim şükürler olsun. Biz minyon değiliz eşim 1.76 ben 1.65 orta halliyiz yani. Sonra Doğum yaptım kızım 49 cm 2820 doğdu. Ben şok oldum