gebelikte bebekte görülen böbrek genişlemesi

merhaba

bende 5,5 aylık hamıleyım renklı ultrasonda çıktı böbrek genişlemesi belkıde ıdrarını yapmamıştır dedı ama ben cok uzuldum ense kalınlığı normal beyın normal kalp normal ama böberk genişlemesi var kendı doktoruma gıttım bu bebkte bısey yok erkek bebklerde özellıkle gözükür senın genısleme cok ufak cok buyuk olan bobrek genıslemesı olanlar varmış takıpe alalım dedı tabı ben hastanede aglamaktan doktorumu cok dınleyemedım ınternette arastırdım ve ısyerındekı arkadasımdan oğrendm onunda oğlunda varmış suanda 5 yasında tedavı goruyormuş bende merakla beklıyorum nolcak ama senınle aynı duyguları payaşıyorum

bende şuanda 7 aylık hamileyim böbrek genişlemesi 8 mm oldu 10 mm sonrası riskliymiş bu durumda ne olur doktor erken doğumda olabilir diyor buna benzer şeylerde söylüyor ama şuanda herşeyi normal dedi fakat böbrek genişlemesi bebeğin suyunda azalma yapıyormuş allah yardımcımız olsun senin arkadaşının ne kadar genişlemesi varmış acaba biliyormusun

benım arkadas doğurmuş suanda 5 yasında o kaç mm olduğunu hatırlamıyor bende ınternetten arastırdım bu konu medıcal parktakı doktoroum bu bebekte sorun yok kendını uzme dedı 8 aralıkta kontrolum var bakalım ozaman ne dıyecekler evet allah yardımcımız olsun

Merhaba medikal parkta kime gidiyorsun acaba ? istanbuulda göztepedekine gidiyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…