Gebelikte anne de böbrek genişlemesi?

Manifest1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
85
-31
16
37.
Haftama girdim sağ yan tarafım bikac gün sancidi doktor böbrek genişlemesi olduğunu söyledi urolojiye yonlendirdi başına gelen var mı bişey olur mu çok korkuyorum kalıcı mı ne yapmam gerekir bu durumda ne geçirir bilgisi olan yaşayan varmı acaba ?

Benim 15. haftamda olmuştu böbrek ultrasonuna girdim sağ böbrekte genişleme görüldü doktor gebelikte olabilir ama genellikle sol böbrekte beklenir demişti 1 ay sonra araştırma hastanesinde girdim tekrar büyüme kaybolmuştu, geçici olabileceğini söyledi oradaki doktor inşallah sizinki de geçicidir

İlk gebelikte 29 haftalıkken sürekli iye gecirdiğim için oldum. Antibiyotikle geçmişti. Korkulacak bir şey değil takip edilmeli ama. ben doğum sancısı sanıp acile gitmiştim öyle bir ağrım vardı.

Benim 15. haftamda olmuştu böbrek ultrasonuna girdim sağ böbrekte genişleme görüldü doktor gebelikte olabilir ama genellikle sol böbrekte beklenir demişti 1 ay sonra araştırma hastanesinde girdim tekrar büyüme kaybolmuştu, geçici olabileceğini söyledi oradaki doktor inşallah sizinki de geçicidir
Kaybolması için herhangi bişey uygulafinizmi peki

Bende de var malesef yapılacak bişey yok gebelikte, bol su için.

Back
X