gebelikte bel ağrıları

yusufburak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
245
1
26
Tekirdağ
7 haftalık hamileyim bulantım iştahsızlığım yok ama bel ağrılarım var bunları yaşanlar varmı paylaşırmısınız lütfen

Son düzenleme:
ben 7 aylık hamileyim benimde 2-3 haftadır şiddetli devam eden bel ağrılarım var ama endişelenecek bişey yokmuş çnkü sağlıklı hamileliklerde olağan bişeymiş bel ağrıları..:) acımızı dindirmek için egzersiz,masaj vede bol su içmek gerekiyormuş..

inşallah öyledir bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın ağrısın çekeriz.allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşalah.

ben 7 aylık hamileyim benimde 2-3 haftadır şiddetli devam eden bel ağrılarım var ama endişelenecek bişey yokmuş çnkü sağlıklı hamileliklerde olağan bişeymiş bel ağrıları..:) acımızı dindirmek için egzersiz,masaj vede bol su içmek gerekiyormuş..

Ben de 7 aylık hamileyim ve sırtüstü yatıp sonra yan dönmek tam bi işkence oldu artık. İşten geldiğimde bel ağrısından yatamıyorum bile.Allah sabır versin bize

evet ağrılar geçicii hamilelik bittiğinde hiç biri kalmıcak.. allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Ben de 7 aylık hamileyim ve sırtüstü yatıp sonra yan dönmek tam bi işkence oldu artık. İşten geldiğimde bel ağrısından yatamıyorum bile.Allah sabır versin bize

asıl çalışırken ayakta durmak gerektiğinde çektiğim ağrı tarif dahi edilemez. geçen haftalarda erkenden gelmek istedi miniğimiz. ondan beridir her ağrımda korkuyorum bişey mi oldu? yine mi erken gelmek istedi :( sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.

kontrollerde ultrason için uzandığım sedyede bile belimdeki kemikler felaket acıyo sedyeden kalkamıyorum. gece uykuda dönerken kemiklerimden sesler geliyo. Allah kolaylık versin hamilelere...

7 haftalık hamileyim bulantım iştahsızlığım yok ama bel ağrılarım var bunları yaşanlar varmı paylaşırmısınız lütfen

bende 6 haftalık hamileyim bendede aynı bel ağrısı mevcut iştahsızlık bulantım yok ama bel ağrım çok 5 dk.ayakta kalsam ağrıdan duramıcak gibi oluyorum.ama normalmiş bebişlerimizi kucağımıza alınca bütğn ağrılarımız dincek inşallah

Back
X