Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 7 aylık hamileyim benimde 2-3 haftadır şiddetli devam eden bel ağrılarım var ama endişelenecek bişey yokmuş çnkü sağlıklı hamileliklerde olağan bişeymiş bel ağrıları..:) acımızı dindirmek için egzersiz,masaj vede bol su içmek gerekiyormuş..
ben 7 aylık hamileyim benimde 2-3 haftadır şiddetli devam eden bel ağrılarım var ama endişelenecek bişey yokmuş çnkü sağlıklı hamileliklerde olağan bişeymiş bel ağrıları..:) acımızı dindirmek için egzersiz,masaj vede bol su içmek gerekiyormuş..
Ben de 7 aylık hamileyim ve sırtüstü yatıp sonra yan dönmek tam bi işkence oldu artık. İşten geldiğimde bel ağrısından yatamıyorum bile.Allah sabır versin bize
Ben de 7 aylık hamileyim ve sırtüstü yatıp sonra yan dönmek tam bi işkence oldu artık. İşten geldiğimde bel ağrısından yatamıyorum bile.Allah sabır versin bize
asıl çalışırken ayakta durmak gerektiğinde çektiğim ağrı tarif dahi edilemez. geçen haftalarda erkenden gelmek istedi miniğimiz. ondan beridir her ağrımda korkuyorum bişey mi oldu? yine mi erken gelmek istedi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.