Gebelikte bel ağrısı kızlar

uykulugel

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
136
41
18
28
Kızlar 8+0 şuan süpürge ve vileda gibi günlük işlerimi yaptıktan sonra belime keskin bir ağrı giriyor , sanki belim ortadan ayrılıyor normal mi yaşayan var mı ben gibi böyle bir ağrı

Kızlar 8+0 şuan süpürge ve vileda gibi günlük işlerimi yaptıktan sonra belime keskin bir ağrı giriyor , sanki belim ortadan ayrılıyor normal mi yaşayan var mı ben gibi böyle bir ağrı
Canım bende böyleyim, ne zaman ev işi yapıp kendimi biraz yorsam belimin ağrısından yürüyemiyorum, uyuyamıyorum o gece mahvoluyorum. şu anda 12 haftalık hamileyim. Bu sebeple ev işlerine biraz ara vermek durumunda kaldım🙁

Canım bende böyleyim, ne zaman ev işi yapıp kendimi biraz yorsam belimin ağrısından yürüyemiyorum, uyuyamıyorum o gece mahvoluyorum. şu anda 12 haftalık hamileyim. Bu sebeple ev işlerine biraz ara vermek durumunda kaldım🙁
Sorma canım vallahi şu an ağrıdan nasıl oturacağımı uzanacağım bilmiyorum umarım bir an önce bu ağrılar geçer , günlük rutin işlerimizi bari yapabiliriz 😔

Aynı haftalardayız ben yürüyünce bile ağrıyı ama bence süpürge kullanmayın o çek it ağır bişey sonuçta

Ağrınız geçtimi altıncı haftadayım ağrıdan ağlıyorum böyle bişey görmedim çok şiddetli bir ağrı hiçbir şekilde de geçmiyor

Ağrınız geçtimi altıncı haftadayım ağrıdan ağlıyorum böyle bişey görmedim çok şiddetli bir ağrı hiçbir şekilde de geçmiyor
Ayaklarınızın altına yüksek bir şey koyup (yastık vs) uzanmayı denediniz mi?
O haftalarda bende de iş yapınca karın ve bel ağrısı olurdu ve böyle dinlenince geçerdi. Umarım sizin de geçer.

Çok şiddetliyse doktorunuzu arayın bence,benim 8. Hafta hala bel kaşık ağrım var ama hafif hafif
Çok şiddetli doktora bugün gittim alttan da baktı ultrasonla da baktı herşey çok normal dedi bebeğin bi uvzu oluşmuş bile haftaya kalbini dinleriz ancak bu şiddetli ağrı yüzünden rapor yazdı beşgün hareketsiz yatıcam progestan kullanıcam ama o kadar şiddetli ki insan diyor kurtulayım da ne oluyorsa olsun bakalm daha inşallah geçer

Çok şiddetli doktora bugün gittim alttan da baktı ultrasonla da baktı herşey çok normal dedi bebeğin bi uvzu oluşmuş bile haftaya kalbini dinleriz ancak bu şiddetli ağrı yüzünden rapor yazdı beşgün hareketsiz yatıcam progestan kullanıcam ama o kadar şiddetli ki insan diyor kurtulayım da ne oluyorsa olsun bakalm daha inşallah geçer
Herşeyin yolunda olması süper inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🌸

Süpürge vs yapmıyorum ayakta çok kalırsam hala ağrım çok oluyor 3. Aydan sonra magnezyuma başlayacağız o zaman azalır dedi şu an süt ürünlerini mutlaka ye dedi

Bel ağrısı bendede olmuştu ama ilerleyen haftalarda yaşamıştım karnım iyice belirginlesince. Siz yinede kendinizi yoracak işlerden uzak durun ani hareketler yapmayın aceleci davranmayin. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸

Back
X