• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte bel ağrısı yardım

mervekaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
589
373
33
24
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 9 haftalık gebeyim gebeliğimi öğrenmeden önce ve öğrendiğim andan beri belim çok ağırıyor sürekli tutulmuş gibi ve kütletiyorum bende hamile arkadaşlarıma sormak istiyorum sizde de böyle ağrılar var mı ya da kütletmek bebeğe zarar verir mi bilgisi olan aydınlatır mı beni ☺️

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 9 haftalık gebeyim gebeliğimi öğrenmeden önce ve öğrendiğim andan beri belim çok ağırıyor sürekli tutulmuş gibi ve kütletiyorum bende hamile arkadaşlarıma sormak istiyorum sizde de böyle ağrılar var mı ya da kütletmek bebeğe zarar verir mi bilgisi olan aydınlatır mı beni ☺️
Kutletmek her türlü siknti bence yapmayın daha çok uzanın bu daha iyi olur

Bende 5+4 üm. Yumurtlama dönemimden beri belim kopuyor. Bir arkadaşım var 7+3 o da aynı şikayette

Bende 9. Haftamdayım tam 1 haftadır inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum uyuyamıyorum ve oturup ağlıyorum o derece bir ağrı benimki. En son dayanamadım bitkisel bir jel aldım onu kullandım dün biraz fayda etti.

O agri doguma dek gecmeyecek, azalacak, artacak ama hep olacak

Eger gebelikten bagimsiz bel fitigi yasiyorsaniz o da gebelikle birlikte agirlasacak. Belinizi usutmemeye ozen gosterin.

Back
X