N nsymnn Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2021 24 5 6 27 7 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nsymnn #1 Kızlar merhaba 9+5 hamileyim belim de agrı var ara ara vajina da da agrı hissediyorum herhangi bi kanamam yok sizce normal mi bu durum
Kızlar merhaba 9+5 hamileyim belim de agrı var ara ara vajina da da agrı hissediyorum herhangi bi kanamam yok sizce normal mi bu durum
M Minnos Hnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 377 169 53 7 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nsymnn #2 nsymnn .!.: Kızlar merhaba 9+5 hamileyim belim de agrı var ara ara vajina da da agrı hissediyorum herhangi bi kanamam yok sizce normal mi bu durum Genişletmek için tıkla... Ağrı aşağı çekme gibiyse acil dr.a danışın ama normal ise rahminiz vs büyüdüğü için muhtemelen Dr. Magnezyum takviyesi verir geçmiş olsun . sağlıklı kucağına almak nasip olsun
nsymnn .!.: Kızlar merhaba 9+5 hamileyim belim de agrı var ara ara vajina da da agrı hissediyorum herhangi bi kanamam yok sizce normal mi bu durum Genişletmek için tıkla... Ağrı aşağı çekme gibiyse acil dr.a danışın ama normal ise rahminiz vs büyüdüğü için muhtemelen Dr. Magnezyum takviyesi verir geçmiş olsun . sağlıklı kucağına almak nasip olsun