Gebelikte bel ağrısı

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
222
29
13
26
Kızlar merhaba 7+3 gebeyim 1 2 hafta önce belimin alt tarafi poç agriyodu geçti derken şimdide tam anlamiyla belim agiriyor arada kasiklarima vuruyor sabahtan beri yatiyodum gecmedi hareket edince biraz unuttum geçti sanki normalmi acaba

Geçmiş olsun Bende yaşadım 8.haftadan itibaren kuyruk sokumunda özellikle oturup kalkarken yürürken çok ağrım oluyordu,doktorum normal oldugunu söyledi rahim genişledikçe omurga öne doğru eğiliyor sinirlere baskı oluyor diye açıkladı . magnezyum ve kalsiyum içeren bir takviyeye başladık 11.haftamdayım faydasını gördüm çok şükür

Kızlar merhaba 7+3 gebeyim 1 2 hafta önce belimin alt tarafi poç agriyodu geçti derken şimdide tam anlamiyla belim agiriyor arada kasiklarima vuruyor sabahtan beri yatiyodum gecmedi hareket edince biraz unuttum geçti sanki normalmi acaba
Bende 1 hafta surdu , bugun 6+2 ve sanki gecti. Eyilemiyordum aslaa

kalça ağrısı vardı bende çok siddetli. adım dahi atamıyordum ki doğurduğum halde o ağrı kaldı. magnezyum 25.haftadan sonra benim ağrılarımı hafifletti. doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz.

ek olarak bu durumuzu doktorunuza işetin. gebelikte kasığa vuran ağrılar iyi olmayabilir

kalça ağrısı vardı bende çok siddetli. adım dahi atamıyordum ki doğurduğum halde o ağrı kaldı. magnezyum 25.haftadan sonra benim ağrılarımı hafifletti. doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz.

ek olarak bu durumuzu doktorunuza işetin. gebelikte kasığa vuran ağrılar iyi olmayabilir
Kasik ağrim pek yok ama belimin alt tarafi popomdan böyle bacagima dogru vuruyor anlatamiyorumda tam olarak uzanibca 1 2 saat geciyor ama agiriyorda

Back
X