- 28 Kasım 2024
- 271
- 34
- 13
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez olur muuuuHiçmi basiniza gelmedi kiz
Bende 1 hafta surdu , bugun 6+2 ve sanki gecti. Eyilemiyordum aslaaKızlar merhaba 7+3 gebeyim 1 2 hafta önce belimin alt tarafi poç agriyodu geçti derken şimdide tam anlamiyla belim agiriyor arada kasiklarima vuruyor sabahtan beri yatiyodum gecmedi hareket edince biraz unuttum geçti sanki normalmi acaba
Kasik ağrim pek yok ama belimin alt tarafi popomdan böyle bacagima dogru vuruyor anlatamiyorumda tam olarak uzanibca 1 2 saat geciyor ama agiriyordakalça ağrısı vardı bende çok siddetli. adım dahi atamıyordum ki doğurduğum halde o ağrı kaldı. magnezyum 25.haftadan sonra benim ağrılarımı hafifletti. doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz.
ek olarak bu durumuzu doktorunuza işetin. gebelikte kasığa vuran ağrılar iyi olmayabilir
Merhaba, doğrulurken yürürken zorlanıyor muydunuz acabaKızlar merhaba 7+3 gebeyim 1 2 hafta önce belimin alt tarafi poç agriyodu geçti derken şimdide tam anlamiyla belim agiriyor arada kasiklarima vuruyor sabahtan beri yatiyodum gecmedi hareket edince biraz unuttum geçti sanki normalmi acaba
Hareketlerinizi kısıtlayacak derece de bir ağrımıydı yoksa daha mı hafifGelmez olur muuuuöldüm öldüm dirildim
![]()
Evet dogrulurken aninhareket yapinca çok ayakta kalip yürüyünce azcik yokus cikinca hala agiriyorMerhaba, doğrulurken yürürken zorlanıyor muydunuz acaba
İlk aylar uzandım hep işten ayrıldım ama sonra geçti çok şükürHareketlerinizi kısıtlayacak derece de bir ağrımıydı yoksa daha mı hafif
Belim normalde hiç ağrımaz gebelik şüphem var he üz günüm gelmedi dün kuyruk sokumu bölgeme kendiliğinden aniden ağrı girdi geçmek bilmedi hareket etmekte çok zorlandım bugünde biraz ağrıyor ama düne göre iyi o yüzden merak ettim olabilir mi diyeİlk aylar uzandım hep işten ayrıldım ama sonra geçti çok şükür
Benimde çok ağrıdı dün kendiliğinden bugün azda olsa geçti ama acaba hamile olabilir miyim diye şüphelendimEvet dogrulurken aninhareket yapinca çok ayakta kalip yürüyünce azcik yokus cikinca hala agiriyor
Evet olabilirBelim normalde hiç ağrımaz gebelik şüphem var he üz günüm gelmedi dün kuyruk sokumu bölgeme kendiliğinden aniden ağrı girdi geçmek bilmedi hareket etmekte çok zorlandım bugünde biraz ağrıyor ama düne göre iyi o yüzden merak ettim olabilir mi diye