Mide bulantısı da bi tanıdığımız var benim 9 ay oldu dedi . Biraz bu demir ilaçları vs de tapıyor galiba birde aşırı su içiyorum çok su içmekte bi yerden sonra midemi bulandırıyor ama bakalım yine tabi bi doktora görünmek lazım bi sonraki kontrolümde artıkYaa 12.haftalarda son buluyor diye biliyodum benim sadece sabahları oluyor sürekli devam ediyorsa enfeksiyon olabilirmiş dr görün
Antibiyotik alma genede tarama testi yaptırdınız mıMide bulantısı da bi tanıdığımız var benim 9 ay oldu dedi . Biraz bu demir ilaçları vs de tapıyor galiba birde aşırı su içiyorum çok su içmekte bi yerden sonra midemi bulandırıyor ama bakalım yine tabi bi doktora görünmek lazım bi sonraki kontrolümde artık
Tarama testi ne için ?Antibiyotik alma genede tarama testi yaptırdınız mı
İkili tarama kızTarama testi ne için ?
Ahahhahahaha hepsini birbirine karıştırıyorum artıkİkili tarama kız
Çooook normal çok fazla yaşadım 2 3 kez korkudan acile bile gittim kanama yoksa ağrının normal olduğunu söylediler boşa evham yapmışım diyorum şimdiKızlar gebeliğin başlarında bel ağrısı normal mi
baslarda yerlesırken oluyor sonra ara ara rahım genısledıkce oluyor sımdılerde artık karın da buyudu ılla kı ben burdayım dıyor belım :) yatınca gecmıyorsa keskın bı agrıysa bobrek de olabıır oyle her hamılelıkte olurmus normalmıs dıye es gecmemek dıkkat etmek lazım :)Kızlar gebeliğin başlarında bel ağrısı normal mi
Peki bulantının bi anda kesilmesi normal mi yabaslarda yerlesırken oluyor sonra ara ara rahım genısledıkce oluyor sımdılerde artık karın da buyudu ılla kı ben burdayım dıyor belım :) yatınca gecmıyorsa keskın bı agrıysa bobrek de olabıır oyle her hamılelıkte olurmus normalmıs dıye es gecmemek dıkkat etmek lazım :)
evet. 2 3 gun ara verıp tekrar pat dıye gelebılıyor..Peki bulantının bi anda kesilmesi normal mi ya
Cinsiyet belli oldu erkekErkek hissediyorum için rahat etmesi için gene bi kontrole git ama Allah ın izniyle bişey yok cinsiyetini öğrenince haber ver bizede ☺☺☺
Ya hayırlı olsunn.. benim de belim ağrıyor fazla değil ama. Cinsiyet öğrenmeye de çok var daha ama ben kız hissediyorum:)Cinsiyet belli oldu erkekAllah isteyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Teşekkür ederiizYa hayırlı olsunn.. benim de belim ağrıyor fazla değil ama. Cinsiyet öğrenmeye de çok var daha ama ben kız hissediyorum:)
Belli mi cinsiyetYa hayırlı olsunn.. benim de belim ağrıyor fazla değil ama. Cinsiyet öğrenmeye de çok var daha ama ben kız hissediyorum:)
Yok hayır daha belli değil :)Belli mi cinsiyet
Hadi hayırlısı öğrenince bana da yazın ben de merak ettim daha 11. hafta daymışsın benim 12’de tahmin yürütmüştü doktor14’te kesinleşmişti yürüttüğü tahminde çıkmıştıYok hayır daha belli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?