Gebelikte bel ağrısı....:(

tubaokutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
287
2
66
Ankara
Dün eşimle beraber temizlik yaptık o süpürdü bende arkasndan viladayla sildiğim halde bel ağrım oldu ya sizdede oluyormuydu yoksa bende bi sorun mu var dr. Gitcem ona göre :)

Ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama bende ve arkadaşlarımda yorulduğumuz zaman veya normal zamanlarda ağrı olurdu.Çok farklı hissedersen,uzun süreli olursa doktoruna danış...geçmiş olsun...

6 aylık hamileyim bende sadece temizlik yapınca oluyor dün başladı bugünde devam ediyor geçer inş.yarına :)

Kızlar ben 6 haftalık hamileyim,doktor 6+0 da kese boş haftayada boş kalırsa alıcaz dedi,sizce normal mi,siz kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz????

Kızlar ben 6 haftalık hamileyim,doktor 6+0 da kese boş haftayada boş kalırsa alıcaz dedi,sizce normal mi,siz kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz????

ben ilk ulrasyona 2 aylıkken girdim ve o zaman duymuştum canım senin ki biraz erken belki duyulmamıştır ilk bebeğin mi?

Merhaba herkesinki farklı oluyormuş. Ben 6+4 de doktora gitmiştim. O zaman kalp atışı duyuluyordu. İnşallah senin bebeğininki de duyulur.

Dün eşimle beraber temizlik yaptık o süpürdü bende arkasndan viladayla sildiğim halde bel ağrım oldu ya sizdede oluyormuydu yoksa bende bi sorun mu var dr. Gitcem ona göre :)

Merhaba bende de yorulunca bel ve sırt ağrısı oluyor. Çok fazla ayakta duramıyorum. İşleri dinlenip öyle yapmanı tavsiye derim.

6 aylık hamileyim bende sadece temizlik yapınca oluyor dün başladı bugünde devam ediyor geçer inş.yarına :)

canım bende 21 haftalık hamileyim benimde inanılmaz belim ağrıyor yeri süpürüp silmem yeter, fazla ayakta kalınca , yürüyünce sağ bacağıma vuruyor ağrısı sanki belim kopucak normal doktor olur dedi benim 3 yaşında kızım var ona hamileyken hiç belim ağrımadı kasık ağrısı çok çekmiştim ve hep tatlı yemiştim şimdi ise hep belim ağrıyor ve hep ekşi canım cekiyor ve yiyorum erkek zannemiştim ama buda kız herkezde farklı oluyor banda eşim yardım ediyor banyoyu yıkıyor koltukları çekip süpürüyor sağolsun zaten o yardım etmese yapamam hepsini biranda belime sancı giriyor

benimde 3yaşında bi kızım var, şimdi 27haftalık hamileyim bizde erkek sandik, karnım sivri çıkıverdi ilk aylarda, ilkinde hep eksi yiyordum , bunda hep tatlı istedi canım ama kızmis 2.de:) farklı oluyo demekki herkeste belirtiler..bel ağrısı değil ama bacak kalça ağrısı çok fena oldu iki hamileligimde de, sakat gibiyim topallıyorum sabah kalktığımda, hatta ilkinde kalıcı bi özür olustu diye düşünmüştüm, doğumun ertesi günü hiç bişey kalmadı, inşallah bu seferde aynısı olur, o günü 4gözle bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…