- Konu Sahibi tubaokutan
Dün eşimle beraber temizlik yaptık o süpürdü bende arkasndan viladayla sildiğim halde bel ağrım oldu ya sizdede oluyormuydu yoksa bende bi sorun mu var dr. Gitcem ona göre :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelikte bel agrısı cok normaldır temızlık yaparken bır saat ayakta durduysan yarım saat yatman gerekıo canım
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim,doktor 6+0 da kese boş haftayada boş kalırsa alıcaz dedi,sizce normal mi,siz kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz????
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim,doktor 6+0 da kese boş haftayada boş kalırsa alıcaz dedi,sizce normal mi,siz kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz????
Dün eşimle beraber temizlik yaptık o süpürdü bende arkasndan viladayla sildiğim halde bel ağrım oldu ya sizdede oluyormuydu yoksa bende bi sorun mu var dr. Gitcem ona göre :)
6 aylık hamileyim bende sadece temizlik yapınca oluyor dün başladı bugünde devam ediyor geçer inş.yarına :)
canım bende 21 haftalık hamileyim benimde inanılmaz belim ağrıyor yeri süpürüp silmem yeter, fazla ayakta kalınca , yürüyünce sağ bacağıma vuruyor ağrısı sanki belim kopucak normal doktor olur dedi benim 3 yaşında kızım var ona hamileyken hiç belim ağrımadı kasık ağrısı çok çekmiştim ve hep tatlı yemiştim şimdi ise hep belim ağrıyor ve hep ekşi canım cekiyor ve yiyorum erkek zannemiştim ama buda kız herkezde farklı oluyor banda eşim yardım ediyor banyoyu yıkıyor koltukları çekip süpürüyor sağolsun zaten o yardım etmese yapamam hepsini biranda belime sancı giriyor