Gebelikte bel sırt kalça ağrısı ?

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar 20+4 günlük hamileyim aşırı bel sırt ve kalça ağrısı çekiyorum benim gibi olan varmı özellikle geceleri artıyor...

gecmis olsun bendede var bu agrilar o yüzden dokorum sadece4 saat calis fazla oturma dedi ama agrilar devam ediyo, benim agrilar genelikle gündüz oluyo gece cok agrimiyo. ama bu agrilar gayet normal cook abartili olmadigi halde doktorum sicak yag tavsiye etti ama kullanmadim acik konusmak gerekirse böyle idare ediyorum

benim de sırtımda tek taraflı bir ağrı oluyor çok oturduğum zamanlarda,26. haftadayım,bir sonraki kontrolümde doktora soracağım.

Benimde sırtımın sağ tarafında bir nokta ağrıyor özellikle eğilince dik durursam okadar olmuyor yinede acıyor tabi ama dayanılmayacak kadar değil

Benimde sırtımın sağ tarafında bir nokta ağrıyor özellikle eğilince dik durursam okadar olmuyor yinede acıyor tabi ama dayanılmayacak kadar değil

canım benim de aynı sırtımın sağ tarafında oluyor sürekli,yastıkla falan desteklemezsem çok canım yanıyor.

biz perşembe günü 32.haftaya başlıcaz aynı ağrıları bende çektim daha fazlasını da çekmeye başladım. benimde kalçalarım çok ağrırdı şimdiler de sırt ağrısı başladı gece kalktığım zaman bacağımın teki ağrıyo bazen de tam bacak aram kasıklarımla birleşen nokta sanki kemikler ayrılıyomuş gibi. kaburgalarım ve organlarım birbirine geçti otururken baya bi zorlanıyorum artık kaburgalarımın baskısını hissedebiliyorum bazen tabağımı elime alıp yiyebiliyorum

merhaba benim de sırtımda sol tarafta bir ağrı var.çokyorulunca başlıyor.napıcam bilmiyorum.eşim sürekli masaj yapıyor ama nafile.geçmiyor..

20li haftalardan sonra bebi$imizin daha bir büyümesi ve bunun belde yaptigi baskl yani yaptigi agirlik belde agriya neden oluyor arkada$lar.

Hatta bel agrisinin yanisira göbegimizde de kasilma tarzi veya cildimizde biçak kesigi gibi agrilar ya$ayanlariniz oldu mu? O da tamamen yine karin içinde ki kaslarin gev$emesi ve esnemesinden kaynaklanan bir durum.

Ben 25ci haftamdayim ve sizler gibi ve yukarda yazdigim tarzda agrilar ya$iyorum bunlar bazen hergün bazen se haftada 3 gün felan oluyor.

Özellikle yatarken hissediyorum bunu ve bacak arama yastik slkl$tlrlyorum biraz olsun rahatlatiyor. Veya lLlk suyla du$ aliyorum güzelce badem yagimla yaglaniyorum hehe kendi kendimi tatmin ediyorum belki size de yarayabilir. E$imden de çok sert olmamak $artiyla belime omuzlarima dogru badem yagini sürmesini istiyorum (kremde kullanabilirsiniz).

Otururken de bel bo$lugu yapmamaya çali$in, arabada felan olsun belinizin arkasina yum$ak bir yastik koyun, rahatlatir.

bir soru da benden:
Oturup kalkarken kalçasindan ses duyan oluyormu? Bir KÜT sesi CADIARZU bende buaralar bu çok oluyor.

evet cnm bendede var bende 14haftalık oldum nerdeyse..helede yürürsem ve biraz ayakta kalırsam sanki belim ve kuyruk sokumum ayrılıp tekrar birleşiyor .o kadar çok ağrıyor yani bilmiyorumkismile Allah hepimize şifa versin..ama biliyormusun içini karartmak gibi olmasın bu bel ağrısı nerdeyse tüm hamilelik boyunca sürüyor benim ilk gebeliğimde öyle oldu..çünkü başlarda kemikler genişlmeye çalıştığı için ağrıyor sonradanda hem karın büyüyüp baskı yapıyor hemde doğuma yakın kemikler kıkırdağa dönüştüğü için..Allah şifa versin..

benimde sırtım ağrıyor doktorumu aradım enfazla parol içebilirsin dedi jelleri tavsiye emedi sakıncası olabiliyormuş vücut emdiğinden dolayı çekicez artık başka çaremiz yok

Doktorunuza söylemeniz lazim size HAMILE BANDAJI YAZMASI GEREKIYOR OZAMAN KEMIK AGRISI SORUNUDA YASAMAZSSINIZ ARKADASLAR BEN ALDIM VE COK RAHAT

Bende 25 haftalık hamileyim bel sırt kalça heryerim ağrıyor.Ama dikkat ettim çoğunlukla bu ağrılar gündüz işyerindeyken oluyor bütün gün sandalye tepesinde olduğumuz için sanırım daha çok ağrım oluyor haftasonu filan evde öyle çok ağrı hissetmiyorum.Birde ben 2 yıl önce merdivenlerden düşmüştüm kuyruksokumu kemiğimde küçük bir kırık oluşmuştu zaman için de tedaviyle iyileşmişti ama hamile kaldığımdan beri inanılmaz ağrı çekiyorum oturmakta çok zorlanıyorum.Allah hepimize yardım etsin...

kızlar ben 36. haftadayım. ve 2 haftadır oturunca sırtım çok ağırıyor. sizin çok erken başlamış. sonlarına doğru Allah kolaylık versin.

arkadaşlar 20+4 günlük hamileyim aşırı bel sırt ve kalça ağrısı çekiyorum benim gibi olan varmı özellikle geceleri artıyor...

ben 8 haftalık hamileyim..sanırım bende erken başladı felaket bi şekilde kalça basen ve baldırlarımda ağrı kramp acı karışık bi halde uykumun en tatlı yerinde yataktan inleyerek kalkıyorum..benim kurtarıcım sıcak havlu ve limon kolonyası..sanırım ilacı da yok eyvahedigeldismile

Merhaba ben de 21 haftalık hamileyim.3.hamileligim ve diğer iksinde sırt ağrısı hiç yasamadim bunda sağ tarafta tek bir noktada dayanılmaz bir ağrı var ve karın kısmında aynı bölgede.Nasil anlatsam etim çürüyor gibi ezilmiş gibi sanki zonkluyor anlam veremiyorum.Doktora gidicem bunun için en kısa zamanda.Boyle olan varmı lütfen yazsın😔

Back
X