20li haftalardan sonra bebi$imizin daha bir büyümesi ve bunun belde yaptigi baskl yani yaptigi agirlik belde agriya neden oluyor arkada$lar.
Hatta bel agrisinin yanisira göbegimizde de kasilma tarzi veya cildimizde biçak kesigi gibi agrilar ya$ayanlariniz oldu mu? O da tamamen yine karin içinde ki kaslarin gev$emesi ve esnemesinden kaynaklanan bir durum.
Ben 25ci haftamdayim ve sizler gibi ve yukarda yazdigim tarzda agrilar ya$iyorum bunlar bazen hergün bazen se haftada 3 gün felan oluyor.
Özellikle yatarken hissediyorum bunu ve bacak arama yastik slkl$tlrlyorum biraz olsun rahatlatiyor. Veya lLlk suyla du$ aliyorum güzelce badem yagimla yaglaniyorum hehe kendi kendimi tatmin ediyorum belki size de yarayabilir. E$imden de çok sert olmamak $artiyla belime omuzlarima dogru badem yagini sürmesini istiyorum (kremde kullanabilirsiniz).
Otururken de bel bo$lugu yapmamaya çali$in, arabada felan olsun belinizin arkasina yum$ak bir yastik koyun, rahatlatir.
bir soru da benden:
Oturup kalkarken kalçasindan ses duyan oluyormu? Bir KÜT sesi CADIARZU bende buaralar bu çok oluyor.