Gebelikte belirtiler

M A N O L Y A

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
351
350
23
27
Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba gebe olduğumu öğrendim. Sata göre şu an 5 haftalık. Çok sırt ağrım var bu normal mi?

Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba gebe olduğumu öğrendim. Sata göre şu an 5 haftalık. Çok sırt ağrım var bu normal mi?
Merhaba canım . Hayırla gelsin inşallah . Benim de iki gebeligimde de bel ve bacak ağrım olmuştu ilk aylarda özellikle . Büyüklerimiz erkek olacak bak görürsün derlerdi. Ve ikisi de erkek oldu gerçekten .

Merhaba canım . Hayırla gelsin inşallah . Benim de iki gebeligimde de bel ve bacak ağrım olmuştu ilk aylarda özellikle . Büyüklerimiz erkek olacak bak görürsün derlerdi. Ve ikisi de erkek oldu gerçekten .
Maşallah Allah bağışlasın Ben hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum zaten ama bu ara ara olan sırt ağrısı beni delirtecek

Maşallah Allah bağışlasın Ben hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum zaten ama bu ara ara olan sırt ağrısı beni delirtecek
Valla zor canım . Özellikle küçük oğlumda kalçadan bele doğru bir ağrı giriyordu dayanılmaz bir şeydi. Senin sadece sirt mi ?

Arkadaşlar merhaba. Adetime 8 gün var bugün itibariyle. Erken gebelik testinde bir şey çıkmadı ya da ben göremedim. Kaset testlerim aşağı bırakıyorum görsel normal mi bu. Önce sağ kasıkta batmalar oldu ağırlıklı olarak. Sonra sol ve genelinde batmalar oluyor. Sırtımda ağrı var. Çok aşırı idrara çıkıyorum. Ve bugün de midem cayır cayır yanıyor. Süt falan içtim ama geçecek gibi değil. Erken gebelik testim 6 gün öncesine kadar gösteren ben 8 gün kala yaptım

Eklentiler

• IMG_20231225_094522.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 44
Gebelik var gözüküyor kan verin bence. Benimde midem yanıyordu ilk başta sonra idrara çok çıktım ciddi derecede iştahım açıldı ve sırt ağrım vardı

Gebelik var gözüküyor kan verin bence. Benimde midem yanıyordu ilk başta sonra idrara çok çıktım ciddi derecede iştahım açıldı ve sırt ağrım vardı
Erken gebelik testinde çıkmaması şaşırttı. Gerçi ilk idrarla yapmadım ilgisi var mı bilmiyorum

5 haftalık hamileyim. 2 haftadan beri yoğun kasık ve bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, kabızlık, sivilcelenme belirtileri yaşıyorum. Doktor, kanama yoksa bir şey olmaz, dedi ağrılarım için.

Çok şükür lekelenme kanama vs yok. Bi kabız bi ishal oluyorum. gazım, akıntım çok. İştahım çok açık ve sırt ağrım var
5 haftalık hamileyim. 2 haftadan beri yoğun kasık ve bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, kabızlık, sivilcelenme belirtileri yaşıyorum. Doktor, kanama yoksa bir şey olmaz, dedi ağrılarım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…