- 4 Aralık 2023
- 351
- 350
- 23
- 27
- Konu Sahibi M A N O L Y A
Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba gebe olduğumu öğrendim. Sata göre şu an 5 haftalık. Çok sırt ağrım var bu normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım . Hayırla gelsin inşallah . Benim de iki gebeligimde de bel ve bacak ağrım olmuştu ilk aylarda özellikle . Büyüklerimiz erkek olacak bak görürsün derlerdi. Ve ikisi de erkek oldu gerçekten .Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba gebe olduğumu öğrendim. Sata göre şu an 5 haftalık. Çok sırt ağrım var bu normal mi?
Maşallah Allah bağışlasınMerhaba canım . Hayırla gelsin inşallah . Benim de iki gebeligimde de bel ve bacak ağrım olmuştu ilk aylarda özellikle . Büyüklerimiz erkek olacak bak görürsün derlerdi. Ve ikisi de erkek oldu gerçekten .![]()
Valla zor canım . Özellikle küçük oğlumda kalçadan bele doğru bir ağrı giriyordu dayanılmaz bir şeydi. Senin sadece sirt mi ?Maşallah Allah bağışlasınBen hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum zaten ama bu ara ara olan sırt ağrısı beni delirtecek
![]()
Gebelik var gözüküyor kan verin bence. Benimde midem yanıyordu ilk başta sonra idrara çok çıktım ciddi derecede iştahım açıldı ve sırt ağrım vardıArkadaşlar merhaba. Adetime 8 gün var bugün itibariyle. Erken gebelik testinde bir şey çıkmadı ya da ben göremedim. Kaset testlerim aşağı bırakıyorum görsel normal mi bu. Önce sağ kasıkta batmalar oldu ağırlıklı olarak. Sonra sol ve genelinde batmalar oluyor. Sırtımda ağrı var. Çok aşırı idrara çıkıyorum. Ve bugün de midem cayır cayır yanıyor. Süt falan içtim ama geçecek gibi değil. Erken gebelik testim 6 gün öncesine kadar gösteren ben 8 gün kala yaptım
Sırt ağrım var ve gazın çok var o da ara ara sancı yapıyor makatımda karnımdaValla zor canım . Özellikle küçük oğlumda kalçadan bele doğru bir ağrı giriyordu dayanılmaz bir şeydi. Senin sadece sirt mi ?
Erken gebelik testinde çıkmaması şaşırttı. Gerçi ilk idrarla yapmadım ilgisi var mı bilmiyorumGebelik var gözüküyor kan verin bence. Benimde midem yanıyordu ilk başta sonra idrara çok çıktım ciddi derecede iştahım açıldı ve sırt ağrım vardı
Olabilir çünkü adetinize daha 8 gün varmış siz kaset testi yarın sabah tekrarlayıp kan verin benceErken gebelik testinde çıkmaması şaşırttı. Gerçi ilk idrarla yapmadım ilgisi var mı bilmiyorum
Bence ilk idrarınızla tekrarlayınYarın sabah tekrar bakayım
Elimde sadece erken gebelik testlerim kalmışBence ilk idrarınızla tekrarlayın
Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba gebe olduğumu öğrendim. Sata göre şu an 5 haftalık. Çok sırt ağrım var bu normal mi?
5 haftalık hamileyim. 2 haftadan beri yoğun kasık ve bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, kabızlık, sivilcelenme belirtileri yaşıyorum. Doktor, kanama yoksa bir şey olmaz, dedi ağrılarım için.
Sorun yok o zaman rahat olun :) ben de dün ishal oldum bol sancılı. Ama yediğimiz besinlerden kaynaklı olabilirmiş o.Çok şükür lekelenme kanama vs yok. Bi kabız bi ishal oluyorum. gazım, akıntım çok. İştahım çok açık ve sırt ağrım var