Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradan uzun zaman geçmiş ama bebeğinizin nasıl olduğunu merak ettim inşallah hiçbi sorun olmamıştır. Bende 2 aylık hamileyken antibiyotik cipro kullandım şu an 37 haftadayim ama çok endişeliyim ve kötü bi hamilelik geçirdimMrb ! Ben de hamile olduğumu bilmeden cipro kullandım sonrasından bahsetmemişsin bilgi verirsen sevinirim..doktorunuz nasıl yönlendirdi..benim doktorum yapılan araştırmada 103 bayandan 8 inde problem görüldüğünü söylemişti..zaten hiç bi ilaç kullanımı olmasa da %2 problem ihtimali her bayanda varmış..
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için...içimi serinletti yazdıklarınız çünkü çok tasa ediyorum kendime. Hamile kalmadan önce kan testi yaptırmıştım doktor menapoza girmek üzeresin demişti arti düzensizlikler vardı bunlara rağmen eczane testi de yapıp negatif çıkınca ben de aklıma hamilelik getirmeden antibiyotikleri içtimMrb.lar çok uzun süredir foruma girmemiştim denk geldi resmen..1 mayısta yazmışsınız çok yeni neyseki..oğluşumu aldım kucağıma elhamdülillah sorunsuz bi şekilde.. hatta şimdi 6 yaşında..siz de alırsınız inşallah Allahın izniyle..ben hangi evrede içtim tam hatırlayamadım ama doktor ya hep ya hiç kuralı geçerli demişti..ya çocuk hiç etkilenmez etkilenirse de düşer demişti.. kalbinizi ferah tutun.. doktora sormuştum sizin başınıza gelse napardınız diye o da ben devam ettiririm demişti :) sanırım bu ilaç kıkırdak dokuyu etkiliyodu kullananların kulak kıkırdağında ve kol kıkırdağında problem meydana gelmiş doğum sonrası gözlenen bu olmuş.. tabi bunların ilaçtan kaynaklandığı konusunda da net bi bilgi de yok gözlem sadece..hatta bize olmadı kulağına estetik yaptırırsınız demişti dalga geçti yani :) dediğim gibi rahat olun hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun inşallah..
bide ben bol su içmiştim sizde de idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen o yüzden bol su içmişsinizdir..hiçbişeycik olmaz inşallah :) bu arada doğumdan sonra güzel haberlerinizi paylaşırsanız çok
Benim çok fazla talihsizlik oldu ben hamile olduğumu 8 bucuk haftalikken öğrendim ve ilacı da 7 ve 8 bucuk hafta aralığında içtim yani 2 aylikkensiz tahmin ediyorum ki adet olmadan yani 4 ya da 5 inci haftada içmiş olmalısınız.. 6 haftaya kadar içilen ilaçların pek zararı olmuyormuş araştırdığıma göre ama benim durumum biraz tehlikeli bi aralıkmış. İlacı içerken sürekli midem bulanıyordu hiçbi şey yiyemiyordum icebiliyor muydum onu da hatırlamiyorum ben de kötü bi hastalık var sanırım diyordum hamileymişim meğerse
inşallah sizinle güzel haberler paylaşırım bizim için dua edin olur mu
Benim çok fazla talihsizlik oldu ben hamile olduğumu 8 bucuk haftalikken öğrendim ve ilacı da 7 ve 8 bucuk hafta aralığında içtim yani 2 aylikkenbide ben bol su içmiştim sizde de idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen o yüzden bol su içmişsinizdir..hiçbişeycik olmaz inşallah :) bu arada doğumdan sonra güzel haberlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Insanlar da etkisi kesin arastirilmamais ama iyi olmadığı söyleniyor ben de bir sürü Dr . Gittim hepsi sana bırakıyor istersen alalım diyorlarMrb ! Ben de hamile olduğumu bilmeden cipro kullandım sonrasından bahsetmemişsin bilgi verirsen sevinirim..doktorunuz nasıl yönlendirdi..benim doktorum yapılan araştırmada 103 bayandan 8 inde problem görüldüğünü söylemişti..zaten hiç bi ilaç kullanımı olmasa da %2 problem ihtimali her bayanda varmış..
Bende sizin sonucunuzu merak ettim 4-5 haftaları arasında Cipro kullandim reglim her zaman düzensiz olduğu için 4 senedirde olmadığı için gebelik ihtimal bile vermemiştim şimdi içim içimi yiyorÇok teşekkür ederim cevapladığınız için...içimi serinletti yazdıklarınız çünkü çok tasa ediyorum kendime. Hamile kalmadan önce kan testi yaptırmıştım doktor menapoza girmek üzeresin demişti arti düzensizlikler vardı bunlara rağmen eczane testi de yapıp negatif çıkınca ben de aklıma hamilelik getirmeden antibiyotikleri içtimmeğerse 2 aylık hamileymişim.. sonra üzücü süreç başladı ve bardağın dolu tarafını düşünürek ona kıyamadım. Çok araştırma yaptım ama sonuç hep olasılık yani ne olacağı doğumdan sonra belli olacak.. ben 2 aylikken kullandim cipro isimli antibiyotigi organ gelişiminin olduğu dönemde.. Allah sizin bebeğinizi korumuş inşallah benim meleğimi de korumuştur
evladiniza sağlık sıhhat diliyorum Allah hiçbi anneyi evladiyla sınamasin
kıkırdak derken o detayları nerden öğrendiniz acaba merak ettimMrb.lar çok uzun süredir foruma girmemiştim denk geldi resmen..1 mayısta yazmışsınız çok yeni neyseki..oğluşumu aldım kucağıma elhamdülillah sorunsuz bi şekilde.. hatta şimdi 6 yaşında..siz de alırsınız inşallah Allahın izniyle..ben hangi evrede içtim tam hatırlayamadım ama doktor ya hep ya hiç kuralı geçerli demişti..ya çocuk hiç etkilenmez etkilenirse de düşer demişti.. kalbinizi ferah tutun.. doktora sormuştum sizin başınıza gelse napardınız diye o da ben devam ettiririm demişti :) sanırım bu ilaç kıkırdak dokuyu etkiliyodu kullananların kulak kıkırdağında ve kol kıkırdağında problem meydana gelmiş doğum sonrası gözlenen bu olmuş.. tabi bunların ilaçtan kaynaklandığı konusunda da net bi bilgi de yok gözlem sadece..hatta bize olmadı kulağına estetik yaptırırsınız demişti dalga geçti yani :) dediğim gibi rahat olun hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun inşallah..
Bende Aynı Durumdayım Ne Yaptınızarkadaşlar yardım edin hamile olduğumu bilmeden 3. hafta cipro antibiyotik kullandım ne yapmam lazım...
amin kesinlikle hiçkimseyi evladıyla sınamasın inşallah.. bu cipro c sınıfı bi ilaç ama diyorum ya kullanıp ta sıkıntı yaşayanların bile ilaçtan kaynaklı olduğu ispatlanmamış.. sonrasında ayrıntılı ultrasona girmişsinizdir doktorun olumsuz bir şey söylediğini zannetmiyorum..bende de idrar yanması olmuştu aşırı derecede (ki bu hamilelik belirtisiymiş aslında) bnm de eczaneden aldığım testte çıkmamıştı bu demek oluyor ki aynı dönemde içmişiz :) hatta ben nöbetçi eczaneden almıştım ciproyu sonrasında ertesi gün hastanede kan verdim içim rahat etsin diye işin garibi tahlil sonucunu eşim yanlış okumuş benim değerlerim hamile aralığında iken o kağıtta hamile olmayan kadın yazısını okumuş ve ben ilacı içmeye devam ettim..kısmet işte..sonra o da çok üzüldü ki yaşanacak varmış..hiç canınızı sıkmayın.. sağlıklıdır Allahın izniyle öyle düşünüyorum :)
amin kesinlikle hiçkimseyi evladıyla sınamasın inşallah.. bu cipro c sınıfı bi ilaç ama diyorum ya kullanıp ta sıkıntı yaşayanların bile ilaçtan kaynaklı olduğu ispatlanmamış.. sonrasında ayrıntılı ultrasona girmişsinizdir doktorun olumsuz bir şey söylediğini zannetmiyorum..bende de idrar yanması olmuştu aşırı derecede (ki bu hamilelik belirtisiymiş aslında) bnm de eczaneden aldığım testte çıkmamıştı bu demek oluyor ki aynı dönemde içmişiz :) hatta ben nöbetçi eczaneden almıştım ciproyu sonrasında ertesi gün hastanede kan verdim içim rahat etsin diye işin garibi tahlil sonucunu eşim yanlış okumuş benim değerlerim hamile aralığında iken o kağıtta hamile olmayan kadın yazısını okumuş ve ben ilacı içmeye devam ettim..kısmet işte..sonra o da çok üzüldü ki yaşanacak varmış..hiç canınızı sıkmayın.. sağlıklıdır Allahın izniyle öyle düşünüyorum :)
Bende Cipro içtim 5 haftalık görünüyorBenim çok fazla talihsizlik oldu ben hamile olduğumu 8 bucuk haftalikken öğrendim ve ilacı da 7 ve 8 bucuk hafta aralığında içtim yani 2 aylikkensiz tahmin ediyorum ki adet olmadan yani 4 ya da 5 inci haftada içmiş olmalısınız.. 6 haftaya kadar içilen ilaçların pek zararı olmuyormuş araştırdığıma göre ama benim durumum biraz tehlikeli bi aralıkmış. İlacı içerken sürekli midem bulanıyordu hiçbi şey yiyemiyordum icebiliyor muydum onu da hatırlamiyorum ben de kötü bi hastalık var sanırım diyordum hamileymişim meğerse
inşallah sizinle güzel haberler paylaşırım bizim için dua edin olur mu