GEBELİKTE BIONTECH AŞISI OLMALI MIYIM

BusinessWoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
479
412
53
35
Merhabalar, MEB e baglı bir kurumda yöneticiyim. Dolayısıyla aşı hakkım var, 17 +2 hamileyim aynı zamanda. Hamilelikte aşı hakkında dusuncelerinizi alabilir miyim?
Sizce olmalı mıyım?

Merhabalar, MEB e baglı bir kurumda yöneticiyim. Dolayısıyla aşı hakkım var, 17 +2 hamileyim aynı zamanda. Hamilelikte aşı hakkında dusuncelerinizi alabilir miyim?
Sizce olmalı mıyım?
Merhabalar bende şuan 16+2 yim. Bu hafta aşı olmayı düşünüyorum. Doktorum biontechi önerdi. Siz oldunuz mu? Olduysanız ne gibi etkileri oldu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar bende şuan 16+2 yim. Bu hafta aşı olmayı düşünüyorum. Doktorum biontechi önerdi. Siz oldunuz mu? Olduysanız ne gibi etkileri oldu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar,
Ben 14. Haftamda ilk doz biontech aşımı oldum 1 günlük hafif kol ağrısı dışında bir şey yaşamadım

merhaba ben de 17 haftalık hamileyim ve yaklaşık 5 gün önce doktorum ve danıştığım bir çok doktorun önerisi ile biontech ilk dozumu oldum. Kol ağrısı dışında herhangi bir etki yaşamadım. Bana göre hamilelikte covid olmak çok daha tehlikeli. Tabiki yine de son karar sizin.

Benim doktorumda biontech dusunuyosan sıkıntı yok dedi diğerini önermedi. Bu cumaya aldık canım olucam tehlikeye atamam

Merhaba ;
Bir tanıdık yoğun bakımda gebeler için çok kötü şeylerden bahsetti kendisi doktor. Bilinen doğuran ya da gebeler biontech olanlarda henüz daha hiçbir yan etki olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…