gebelikte böbrek yetmezliği

oznuzey

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
1
3
1
43
merhaba arkadaşlar sağ böbreğim %22 sol böbreğim ise %77 çalışıyor bu durumdayken malesef plansız bi gebelik oldu 11 haftalık hamileyim ve çok endişeliyim doktor gebeliğimin ilerleyen dönemlerinde böbreklerime baskı yapacağını benim için tehlikeli bi durum yaratabileceğini bu yüzden böyle bi oyuna girmememi ve bebeği aldırmamı istedi fakat ultrasona girdiğimde bebeğin kalp atışları vardı doktora ona kıyamam dedim doktorda zaten kıyma artık olmaz bebek oluştu dedi ikimizde herşeyi Allah'a bıraktık kendimi değilde bebeğimde bi sıkıntı çıkar diye çok korkuyorum hergün Allah'ıma dua ediyorum bütün hamile kardeşlerimi korktuklarına uğratmasın benide uğratmasın diye suan böbrek fonksiyon testlerim iyi çıktı ama sonra neler olur bilemem benim durumumda olup bebeğini sağ salim kucağına alan varmı arkadaşlar

Öncelikle gecmıs olsun.. Gebelikte bazı bayanların böbrek sorunu yasadığını duymustum hatta mevcutta olan ancak kısının farkında olmadıgı rahatsızların bıle gebelıkte ortaya cıkabıleceğini duymustum bır yakınımız gebelıgınde bobrek sorunu yaşamıştı ama detayları net hatırlayamıyorum malesef.. ALLAH yardımcın olsun bool bol dua inşallah hıcbısey cık olmaz Rabbımın ıznı ıle gonlunu ferah tut ama kontrollerını asla ıhmal etme 🙏

Back