Gebelikte bulantı ve kusmalar

duygumecem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
11
2
6
İstanbul
Merhaba kızlar ben ikinci çocuğuma hamileyim ilk hamilelik dönemimde çok sık bulantı ve kusmalar yaşadım kilo kayıplarım oldu çok sıkıntılı geçmişti şimdi b-vitaminleri kullanıyorum fakat etki etmiyor şuan 5.haftamdayım bulantılarım ve kusmalarım var bu konuda kesin çözümü olanlar varmı kızlar lütfen cevap yazın :(((

Merhaba kızlar ben ikinci çocuğuma hamileyim ilk hamilelik dönemimde çok sık bulantı ve kusmalar yaşadım kilo kayıplarım oldu çok sıkıntılı geçmişti şimdi b-vitaminleri kullanıyorum fakat etki etmiyor şuan 5.haftamdayım bulantılarım ve kusmalarım var bu konuda kesin çözümü olanlar varmı kızlar lütfen cevap yazın :(((

keşke bende kussam da bıraz zzayıflasam :( ıkı hamılelığımde de azcık bulantı oldu kusma yok bu konuda bildiğim birşey yok sadece dua edebilirim sana Allah yardımcın olsun canım umarım en kısa zamanda çaresını bulursun bana hemşire kraker ye demişti tuzlu ıllakı denemısındır ama sen bunu

canm primabella adında bir cihaz denedim hafta sonu.. eczanelerde oluyor sadece gebelikte bulantı ve kusmalara karşı çok etkili oluyormuş gerçektende hemen etkisini gösterdi ... acayip rahatladım canm şun son 1 buçuk gündür :)

Back
X