Gebelikte bulantı

zeziko

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
12
3
16
30
Merhabalar şuan 6+2 haftalığım 3 gün sonra kalp atışı için gideceğiz keseyi gördük. Beş haftaliktan itibaren aşırı bulantı hissi oldu hiç bir şey yiyemedim tiksinme oldu . Bugün bulantım sadece sabah oldu bu normal mi tedirgin oldum aynı durumu yaşayan var mı acaba teşekkür ederim

Merhabalar şuan 6+2 haftalığım 3 gün sonra kalp atışı için gideceğiz keseyi gördük. Beş haftaliktan itibaren aşırı bulantı hissi oldu hiç bir şey yiyemedim tiksinme oldu . Bugün bulantım sadece sabah oldu bu normal mi tedirgin oldum aynı durumu yaşayan var mı acaba teşekkür ederim
Olup geçen olmayan sonradan başlayan belirtiler normal hiç sorin yok kafana takma boşuna

Annelik 😍😍 o igrnec bulantilar bile olsun istiyoruz kendimizi iyi hissedelim orda oldugunu bilelim diye korkma canim bazen olmayabilir bulanti 3 gun sonra guzel haberlerle donersin insallah kalp atisini kaydedip dinlemistim ben defalarcaa 😁😁 bide ilk gittigimizde duyamamistik off nasil korku sarmistii ikincide duyuncaa kaydetmistim 😁😁

Back
X