gebelikte bulanti

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Kizlar mrblar bn yedi haftalik gebeyim acayip bulantilarim var bugun ilk defa istifra ettim halada devam ediyo bisey yiyemiyorum kalkinca ayaga daha kotu bulanio bebegim beslenemez diyede cok korkuyorum lutfen destek olunn

öncelikle hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin..gebeliğimde bende çok mide bulantısı yaşadım.1 ayda 5 kilo verdim..günlerce aç kaldığımı bilirim..bu gayet normal birşey..bebeğe birşey olmaz endişelenme,zaten fındık kadar birşey,senin depolarından beslenir bir müddet..sen psikolojini sağlam tut,folik asitini ihmal etme,gerisi fasafiso..

selam ben bulantidan 6 ay cektim hic bisey yiyemedim kan kusuyodm artik bogazim okadar tahris olmustuki. serumla besleniyodm. gecte olsa birinin tavsiyesiyle benim bulantilarima iyi gelen seyi buldum.belki sana da iyi gelebilir. nerde oldugunu bilmiyorm ama bulabilirsin sanirim.toprakli uzum pekmezi. her sabah uyanir uyanmaz 2 cay kasigi aliyodm agzima. tabi yine bulantim oluyodu fakat cok cok azalmisti. ben 20 gunluk anneyim suan.sana tavsiyem kesinlikle yemeye devam et cikarsan bile. cunku ben hic yemedm cok vitaminsiz kaldim bebekte ayni sekilde beslenemedi hic.oyle bi duruma gelmistimki artk bebekten cok benim sagligim tehlikedeydi acliktan.doktorun biri bebegi almayi bile teklif etmisti ilk haftalarda. istifra edecek olsan bile ye. midene iki lokma gitse kâr. ben yapamamistim ama suan cok pismanim.dogum yaptim tum degerlerim az cikti.oyuzden yazmak istedim umarim yardmci olabilmisimdir gecmis olsn ve Allah bebegini sana bagislasn arkadasim.

sakın korma üzülme bebeğin ilk üc ay özellikle senden beslenecek zaten için rhat olsun ben ilk 4 ay ağzıma lokma koyamadım doğru durust hastane hastane yattım serumlar yedim oyle geçti günlerim bilirim ne zordur bu bulantı illeti ama geçecek bu günler merak etme senden ricam su tüket meyve ye yoğurt ye asla amaa asla kendini yemek için zorlama sormak istediğin ne olursa çekinme sor olur mu elimden geldiğince yardımcı olurum..evde beyaz leblebi bulundur midedeki fazla suyu ceker..sulu gıdaları pek tüketme midede aşırı su var..bebeğine hic birsey olmaz Allah ın izniyle ben günde 7 defa bile kusuyordm hatta istifra ederken karnım kasılıyor kramplar giriyordu düşün cok araştırdım cok doktor gezdim korkulacak hic birsey yok hatta bulantılı gebelik sağlıklıdır bile

ben daha 5haftalık hamileyim çok yeni öğrendim ama benmde acayp derecede bulantım var napcamı bilmyrm

kızlar ben de 8 haftalık hamileyim daha 6 haftalıkken kokuya karşı aşırı hassasiyetle başladı o haftalar ara ara şiddetli bulantılar yaşıyordum şimdi ise kusmalar eklendi yediğimi çıkarıyorum bebeğim beslensin diye acı içinde yemek yiyorum artık kusmaktan kasıklarıma kramplar giriyor napıcamı bilemiyorum düşük tehdidim de var çok dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile eşim toz zencefil aldı süte karıştırıp içiyorum hiçbir faydası olmuyor bu durumlarda sıvı takviyesi gerekli dedi tüp bebek yaptırdığım yerdeki hemşire reçete yazıp gönderdi nerede yaptıracağımı bilemiyorum özel hastaneler deli gibi para istiyorlar aile hekiminde yaptırabilir miyim?

Kizlar mrblar bn yedi haftalik gebeyim acayip bulantilarim var bugun ilk defa istifra ettim halada devam ediyo bisey yiyemiyorum kalkinca ayaga daha kotu bulanio bebegim beslenemez diyede cok korkuyorum lutfen destek olunn
korkma bebegın beslenıyor, doktorum bana aclıktan ölmedıkce sorun yok dedı :)

18 haftaya kadar surdu,
14ten sonra yemek yıyebıldım ama oncesınde ekmek arası bol tuzlu domates ve peynır yıyeblıyordum sadece, tavsıye ederım

kraker mraker hepsı hıkayee... bı ıse yaradıgı yok

Arkadaslarim hepinize cokk tsk ederim brni rahatlattiniz coook saolun

Cok tsk ederim canm rahatlattiniz icimi syan iyim ya ben bugunesimin memleketine geldim iki bucuk uc saatlik yol kprktum bebegime bisey olrmu diye yolculuktan

Cok saol cnm amin ins cok tsk ederm icimi rahatlattiniz suan cok iyim moral bir numara

Cok saol cok iyim canm aynen katiliorum ama icim rahatladi

Arkadaslar Merhaba 5haftalik hamileyim ama bulantim hıc yok acaba bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…