gebelikte bulantı :(

Merhaba kızlar bi fikrinizi almak istedim yardım ederseniz sevinirim 25 nisanda beta hcg 544.3 çıktı daha erken şuan görünmüyo kese de bebek de dedi doktor 2 mayısta yani dün beta hcg 5377 çıktı bugün gittiğimde hala görünmüyo dedi son adet tarihime göre şuan 5 hafta 3 günlük neden görünmüyo olabilir:kızgın:
Vajinal baktı mı tatlım benim 6 haftalıkken karından kese göründü bebiş görünmedi vajinal den bakınca minnoşum oradaydı. Karından görünmemesinin nedeni ise kilolu olup göbüşümün yağlı olmasıydı. Sen bu konulara kafanı takma birde vajinal baktır usg ile göreceksindir

Vajinal baktı mı tatlım benim 6 haftalıkken karından kese göründü bebiş görünmedi vajinal den bakınca minnoşum oradaydı. Karından görünmemesinin nedeni ise kilolu olup göbüşümün yağlı olmasıydı. Sen bu konulara kafanı takma birde vajinal baktır usg ile göreceksindir
Yok işte bakmadı değerlerim normal olduğu için sorun yok göremiyoruz daha ama dedi

korkutmsk istemem 7 haftada hastaneye yattim 18 haftada ciktim .21 de bitti bulantim kimse benim.kadar cekmemistir bulantidan sadece yogurt ayran krakerle beslendim. Allah yardimcin olaun adiri bulantiya HEG tanisi koyuyolar

Ah ah suan siz atlattınız biz başladık . Bulantılar çok aşırı ve berbattı günlerim acilde ve hastanede yatmakla geçti 8 haftalıgız . Dr ilaç verdi onun sayesinde kusmak yok aşırı olmamak kaydıyla bulAntım var . Ne zaman geçecek bekliyoruz . Bebişimi kucağıma alcagım günlere geçebiliyor muyuz

mrb hanımlar..9+4 günlüğüz..bulantılarım fena neredeyse yediğimi çıkarıyorum..yediğim derken aklınıza fazla bişey gelmesin sadece makarna pilav ve salatayla besleniyorum.kahvaltı yapamıyorum.su dahi midemi bulandırıyo :KK43: fazla uzun sürmez dimi.bebeğim için endişeleniyorum..
Ben 7+1 haftalık ve bata 5 gün kala öğrendim hamileligimi midem o kadar kötü oldu ki test yaptım negatifse ilaç kullanırım diye düşünmüştüm ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum huzurlu bi uykum yok ağzımın tadı yok . Hep yorgunum basım ağrıyor midem kötü yataktan kalkıyorum sabah salondaki koltuğa geçip uzanıyorum akşama kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum. Melegimle konuşuyorum bak diyorum ben senin için nelere katlanıyorum sakın ilerde bana anne sen benim hayatıma karisamazsin deme diyorum:))))) Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X