Gebelikte burun eti sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi asrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
6
3
1
30
Selam hanımlar
Yaklaşık bir buçuk sene önce burun ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra nefes alma problemlerim olmaya başladı. Doktora ilk gittiğimde burun etim olduğunu söyleyerek bi sprey verdi kullan işe yaramazsa gel yakalım dedi sonra sprey işe yaramayınca tekrar gittim ama hasta olduğumu, burun akıntım olduğumu söyledi. Hastalığın geçsin öyle gel dedi. Süreç böyle devam ederken hamile kaldım hamdolsun. Şu an 20 haftalık. Ayrıca kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum günlük olarak. Geceleri uyuyamamaya başladığımdan nefes açıcı bantlardan aldım bi tık iyi geliyor ama tam rahatlama sağlamıyor. Açıkçası kbb doktoruna da gitsem şu aşamada burun etlerimi yakar mı pek bilemiyorum hem gebelik hem kan sulandırıcı kullanmam dolayısıyla. Ne yapmamı önerirsiniz? Artık nefes alamama problemim bi üst seviyeye geldi ve panik atak gibi şeyler yaşıyorum nefes alamayacağım diye endişeleniyorum.

Önce bunu kadın doğum doktorunuzla görüşün uygun görürse kendisi kbb ye yönlendirebilir zaten geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…