Kızlar selam... ben yaklaşık 1 haftadır burun tıkanıklığı problemiyle sıkıntı çekiyorum ve burun içinde hafif kanamalar oluyo burun temizliği yaptığımda da görüyorum. Ama sanırım bunlar normal şeyler... SormaK istediğim ise 'breathe right burun bantları' hamilelikte kullansak bir sorun olur mu? kullanan oldu mu aranızda?
Canım benim de kışın burun tıkanıklığı problemim hep olur. Eczaneden aleo veralı bi şey aldım. Ya pijamanın yakasına yada gece yatarken yastığına damlatıyorsun. Bebeklere de kullanılıyor. Baya faydasını gördüm ben. Tavsiye ederim
Canım benim de kışın burun tıkanıklığı problemim hep olur. Eczaneden aleo veralı bi şey aldım. Ya pijamanın yakasına yada gece yatarken yastığına damlatıyorsun. Bebeklere de kullanılıyor. Baya faydasını gördüm ben. Tavsiye ederim
Kızlar selam... ben yaklaşık 1 haftadır burun tıkanıklığı problemiyle sıkıntı çekiyorum ve burun içinde hafif kanamalar oluyo burun temizliği yaptığımda da görüyorum. Ama sanırım bunlar normal şeyler... SormaK istediğim ise 'breathe right burun bantları' hamilelikte kullansak bir sorun olur mu? kullanan oldu mu aranızda?
Merhaba canım, ben de burun tıkanıklığı ve burun kanaması problemi yaşıyorum. Kanamaya fayda etmedi ama tıkanıklığa nazal burun yıkama iyi geldi. Okyanus suyu ile temizliyorum burnumu, hamileler kullanabiliyor doktorum tavsiye etti zaten. Burun bantları hakkında bir bilgim yok malesef.
Burun tikanikligi ve kanamasini bende yasadim bi sure sonra gecti kanamasi ama tikaniklik ara ara devam ediyor, arada gecsede tekrar oluyor, ama hamilelikte dogal birseymis burun deliklerimiz genisliyormus kan basincimiz yukseldiginden. Diger soruna birsey diyemicem hic dusunmedim kullanmayi:)
Alerjiden öleceğim neredeyse. Hamileyim ama 24 saat kullanıyorum bu bantlardan. Yoksa 1 dakika bile nefes alamıyorum. Doktora da sormadim açıkçası. Ama ne zarari olabilir ki