• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte çamaşırda ıslaklık

Ultrasonda dr 2/8 arası dedi
Seninki normal 4 dedi
Sizde nasıl oldu ?
Gelen bebeğin suyu muymuş
Test nasıl yapılıyor ?
medikalden bi test aldık spektulumla alttan bi sürüntü alıyorlar yanı kulak çubuğu gibi bi şeyi ordaki akintiya degdiriyolar sonra gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa bebeğin suyunda sızıntı var demektir. benim suyumda hep normaldi ama test pozitif cıktı.arada bi su gibi akintim oluyodu, az miktarda idrar kaçırmış gibi doktora söyledim test yapmamiz lazim dedi. sonra 1 hafta hastanede yattim yüksek dozlarda damardan antibiyotik verdiler sonra test tekrarlandı negatif cıktı su gelmesi kendiliginden durabilir demişti doktor öyle oldu benimde. burda önemli olan enfeksiyon gelişmemesi. antibiyotiği bu yüzden veriyolar ve sürekli ateş takibi yapıyolar.

medikalden bi test aldık spektulumla alttan bi sürüntü alıyorlar yanı kulak çubuğu gibi bi şeyi ordaki akintiya degdiriyolar sonra gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa bebeğin suyunda sızıntı var demektir. benim suyumda hep normaldi ama test pozitif cıktı.arada bi su gibi akintim oluyodu, az miktarda idrar kaçırmış gibi doktora söyledim test yapmamiz lazim dedi. sonra 1 hafta hastanede yattim yüksek dozlarda damardan antibiyotik verdiler sonra test tekrarlandı negatif cıktı su gelmesi kendiliginden durabilir demişti doktor öyle oldu benimde. burda önemli olan enfeksiyon gelişmemesi. antibiyotiği bu yüzden veriyolar ve sürekli ateş takibi yapıyolar.

benimde aynı sizin ki gibi oldu. ben kendimi çok yordum birgün o gün bayağı su geldi ve 34 haftalık erken doğum.

şuan 2.5 yaşında:) zor zamanlardı benim için ama benim önceden bu durumu anlamamla bebeğm çok şükür sağlıklı doğdu 12 gün küvezde kaldı.
maşallah allah uzun ömür versin evlatlarımıza bende 37 de sezeryan olcam inşallah küvezde kalmadan sağlıklı bi şekilde evime getirebilirim bebeğimi

Bana da 5 gün antibiyotık verdi ama test falan yapmadı
Doktoruma söyleyeceğim birdahaki sefere
Pahalı da bi Test değil anladığım kadarı ile

ben de bazen çok olunca okudum araştırdım.
Vajinanın o akıntıya ihtiyacı var. genelde kokusuz bir kaıntıdır.
Vajina dudaklarının birbirine sürtünüp tahriş olmaması ve kendini ıslak tutabilmesi ve bakterilerden koruması için. Çünkü, o sınvının içinde de yararlı bakteriler var.

Bazen üşütmekle ve ya ağır kaldırmakla artaibliyor.

Ama çoksa ve rengi değişik ve kötü kokuyorsa dr a gitmek gerekir.
Bunu hangi kaynaktan gördünüz söyler misiniz?

Back
X