Gebelikte çarpıntı yaşayan?

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
6. Haftamdan beri akşamları kalp çarpıntısı yaşıyorum. Nabzımı olctugumde 80'lerde çıkıyor. Acaba psikolojik mi bu? Yaşayan var mı?

Bende yaşıyorum ama bende hamilelikten birkaç sene önce taşikardi vardı tedavi edilmişti tekrarlamamıştı, hamilelikten sonra tekrar başladı. Hamilelikte yaşanabiliyor ama doktorunuzla konuşun yine de.

Gebeligimin son 1 ayı çarpıntı taşikardi ve yüksek tansiyon ile geçti çok kötü bir durum.Dr unuzu haberdar edin.

Kansızlık falan varsa ondan olabilir doktorunuza danışın bir kan sayımı falan yaptırın

Kansızlık falan varsa ondan olabilir doktorunuza danışın bir kan sayımı falan yaptırın
Tahlillerim yakın zamanda yapıldığı için doktorum pek bir şey söylemedi. Kan sayimim iyi çıkmıştı. Sadece akşamları olması da ilginç. Spor yapıyorum ve o zaman bile olmuyor çarpıntim

Benim b12 vitaminim eksikti tahlil yapmadan önce aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum ama tahlil sonrası ilaç takviyesi aldıktan sonra günden güne azalmaya başladı internetten okuduğum kadarıyla çarpıntı yapıyormuş

6. Haftamdan beri akşamları kalp çarpıntısı yaşıyorum. Nabzımı olctugumde 80'lerde çıkıyor. Acaba psikolojik mi bu? Yaşayan var mı?
Psikolojiktir benim genelde 95/110 civarı doktor 120yi geçmezse sıkıntı yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…