Gebelikte catlak olmamasi icin badem yagi kullananlar bakin lutfen!!

ben banyodan sonra kullanıyorum.ama her seferinde farklı bişey bazen bebek yagi bazen ozon yagı veya badem yagi . Ara sıra kasıntı oluyo vücut nemlendiricisi sürüyorum. 27haftalık bebeğim şimdilik karnımda çatlak yok. Ama ne yazıkki goğuslerimin altında çatlaklar var. 4 aylıkken başladm Karnım ve göğsüme surmeye goğuslerimde çatlaklar oluşmasını engelleyemedm. Yine de aşırı değil

ben yağ karışımı yaptım henüz çatlağım yok bakalım genetik diyorlar annemde var. badem, kakao,zeytin,susamb bitane daha vardıda aktar önermişti yapılandırıcı bir yağ unuttum

Bende hamileyim badem yağını deniyim dedim valla pisman oldum bi kerecik kullandım tüylendi göbisim bide siyah siyah cikti sinir oldum ya simdi kolaysa almakla ugras o tuyler valla hiç tavsiye etmem hanimlar kullanmayın çatlaga razıyım tüy olmasında

Bende hamileyim badem yağını deniyim dedim valla pisman oldum bi kerecik kullandım tüylendi göbisim bide siyah siyah cikti sinir oldum ya simdi kolaysa almakla ugras o tuyler valla hiç tavsiye etmem hanimlar kullanmayın çatlaga razıyım tüy olmasında

Betma son durumun ne merak ettim canım? Şahsen banada tüylenme olur kullanma dediler ama kullanıyorum. Çünkü çatlaklardan kurtulmak imkansız, en iyi kurtulma yöntemide cerrehi işlem ki bu da çatlağı tüylenmeden daha beter bir sorun yapıyor benim için. O yüzden tüylenmeyi dert etmiyorum. Senin çatlakların oluştu mu?

Back
X