Selammm kızlar sizden çatlak önleyici tavsiyeler isticektim de bütün hamileligini catlaksiz geçiren varmı acaba daha ilk hamileligim ama en çok korktuğum şey çatlak bunun için onerebileceginiz şeyler varmı rica etsem biseyler kullanip memnun kalan yardımcı olursa çok sevinirim
Selammm kızlar sizden çatlak önleyici tavsiyeler isticektim de bütün hamileligini catlaksiz geçiren varmı acaba daha ilk hamileligim ama en çok korktuğum şey çatlak bunun için onerebileceginiz şeyler varmı rica etsem biseyler kullanip memnun kalan yardımcı olursa çok sevinirim
Valla ben uzun araştırmalarım sonucu lierac ve badger de karar kıldım ama lierac da içindeki birseyden dolayı baska alternatif varsa onu kullanın yazıları okudum duş sonrası zaten krem suruyordum sımdı bebek yağı kullanıyorum ve karnım buyumeye baslayınca badgere baslayacağım yani baya arastırdım ben ve memnun insanda cok gördüm tabi çatlama genetik bırazda ondan biz yine önlemimizi alalım
Zaten burda amaç nemli tutmak bolgeyı tavsifem duş sonrasında bebek yağını tum vucut kullanın aklınıza geldıkce karın bolgenıze surun cunku bebek yağı daha uygun fıyatlı sabah akşamda badgerı kullanın bıraz maliyetlı bır krem yanı ben bu sekılde ilerlemeyi dusunuyorum bırde bır fenomenın kendı cıkardıgı yag var dogal içerikli deniyor arastırmadım onu ama baya memnun ınsanlar onuda deneyebılırım içeriği guzelse foyayı uygun cunku
Zaten burda amaç nemli tutmak bolgeyı tavsifem duş sonrasında bebek yağını tum vucut kullanın aklınıza geldıkce karın bolgenıze surun cunku bebek yağı daha uygun fıyatlı sabah akşamda badgerı kullanın bıraz maliyetlı bır krem yanı ben bu sekılde ilerlemeyi dusunuyorum bırde bır fenomenın kendı cıkardıgı yag var dogal içerikli deniyor arastırmadım onu ama baya memnun ınsanlar onuda deneyebılırım içeriği guzelse foyayı uygun cunkuEki Görüntüle 3609518