Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk hamileliğimde kakao yağı sürmüştüm hamileliğimin sonuna kadar. Sadece karnıma sürdüm popom çatladı. Bu hamileliğimde ise bacaklarım da dahil olmak üzere karnım ve kollarım da kaşınıyor. Ödüm kopuyor çatlayacağım diye. Yine kakao yağı sürüyorum ama bu sefer her yerime sürüyorum. Zor oluyor ama yapacak birşey yok. Çatlamadım şimdiye kadar ve 22 kilo aldım...3.aydan sonra banyodan sonra kakao Yağı ve badem Yağı başladım 5. Aydan sonrada lierac fito jeli de hergün kullandım sonuç hiç çatlamadım totalde de 20 kg aldım . Not: çatlamaya meyilli biriyim
Normalde ne kadarlikken catliyo ki3.aydan sonra banyodan sonra kakao Yağı ve badem Yağı başladım 5. Aydan sonrada lierac fito jeli de hergün kullandım sonuç hiç çatlamadım totalde de 20 kg aldım . Not: çatlamaya meyilli biriyim
Kilo almaya başladığın zaman her an çatlayabilirsin belli bir zamanı yok. Ilk 3ay bebek için çok önemli olduğu için 3.aydan sonra bir Şeyler kullanmaya başlıyorsun.Normalde ne kadarlikken catliyo ki
Sadece kakao ya da sadece badem Yağı kullanıp hiç çatlamayan Arkadaşlarım da var ama ben riske giremedim herşeyi kullandım gibi oldu ama en etkilisinin yine lierac OLDUĞUNU kanaatindeyim. Ama tabi hepsini kullandığım için bunu anlamak zorBen ilk hamileliğimde kakao yağı sürmüştüm hamileliğimin sonuna kadar. Sadece karnıma sürdüm popom çatladı. Bu hamileliğimde ise bacaklarım da dahil olmak üzere karnım ve kollarım da kaşınıyor. Ödüm kopuyor çatlayacağım diye. Yine kakao yağı sürüyorum ama bu sefer her yerime sürüyorum. Zor oluyor ama yapacak birşey yok. Çatlamadım şimdiye kadar ve 22 kilo aldım...
Anladim ben yeni yeni kakao yagi suruyorum. 29. Haftadayiz. Sadece goguslerim catladi .Kilo almaya başladığın zaman her an çatlayabilirsin belli bir zamanı yok. Ilk 3ay bebek için çok önemli olduğu için 3.aydan sonra bir Şeyler kullanmaya başlıyorsun.
Evet ya. Benimde yanlarında uç.dört çizik şeklinde çatlağım var.. Kakao yağı aldım ama haftada bir kez anca yapıyorum.Teninin esnekliğiyle alakalı bişey, çatlayacağı varsa kaçış yok ama krem veya yağlarla bunu daha aza çekebilir kişi tabiiki
Gunaydin...3.aydan sonra banyodan sonra kakao Yağı ve badem Yağı başladım 5. Aydan sonrada lierac fito jeli de hergün kullandım sonuç hiç çatlamadım totalde de 20 kg aldım . Not: çatlamaya meyilli biriyim
Benim çok az göbek kısmında olmuştu o zaman hiç ihmal etmedim daha çok dikkat ettim bir sıkıntı olmadıGunaydin...
Bende yaklaşık 1 aydır lierac kullanıyorum. Hamileligimin başlangıcından bu yana 2,5 kilo aldım. Ancak 3 gündür göğüslerimde ve karnımda kaşıntı var. Göğüslerimde kılcal damarları görüyorum incecik kırmızı minik Çizgiler. Lierac kullandığın süreçte seninde kaşıntın oldu mu?