Gebelikte çatlakları önlemek için ne kullandınız?

beyzinggg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
202
74
13
27
kaçıncı haftada başladınız hanımlar 🤩

12.haftada falan başladım. Lierac kullandım ama o kaşıntı yaptı bende sonra badem yağı bebek yağı falan sürdüm.

Ben 3.ayda falan hindistan cevizi yağı sürmeye başladım ama hiç düzenli suremedim. Az da olsa etki mi etti yoksa zaten olmayacak mıydı bilmem hiç çatlağım olmadı

Ben doğal yağlardan yanayım şahsen. Badem yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, kantaron yağı vs vs vs en iyi şekilde hangileri işe yarayacaksa araştırıp karıştıracağım o şekilde kullanacağım sanırım. Ben daha 9+5im ama ilaçlardan dolayı şimdiden karnım çıktı bir iki haftaya başlarım sanırım :)

Bio oil kullandım karnım geç büyüdü benim o zaman başladım ve kesinlikle kaşımadım hiç çatlağım olmadı. Ama bu biraz da vücut yapısı ile alakalı bir durum tavsiye ederim

Lierac kullandım, haftayi tam hatirlamasam da 16 diyeyim hadi (ama yalan olmasin) "ne güzel hic catlagim yok lalalaaa" diye geziyordum ortalarda, 34.haftada bir gece yattim bir sabah kalktim çatııırrrt diye çatlamışım, aynada kendim görüp eşime kızmıştım "nedeeen soylemedin" diye, geldi eğilip göbeğimin altina bakti "yemin ederim yoktu bunlar" dedi 🤣
Genetik der susarım. (Çok kilo da almadim)

Back
X