• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ciger yersen bebekte leke olurmuş

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
802
324
53
29
Kızlar hep derlerdi gebeyken gül ve ciğer elleyip yüzüne sürersen bebekte leke oluyormuş diye bu doğrumu sizce

Ciğer içinde çok fazla A vitamini barındırıyor ciğer çok tüketildiğinde vücut A vitamininj leke olarak dışarı atıyor
Kızlar hep derlerdi gebeyken gül ve ciğer elleyip yüzüne sürersen bebekte leke oluyormuş diye bu doğrumu sizce

Annem hep şey anlatır kız kardeşime hamileyken gül koklayıp poposunu kaşımış ve gerçekten kız kardeşimin poposunda gül gibi bir iz var🤣 çilek içinde aynı şeyi söylüyorlar ama ama ben her zaman çilek ve çilekli tatlılar yiyorum🤣

Bende var maalesef, annem yediğini söylüyor ama yemekle değil zaten sizinde yazdığınız gibi elini sonrasında vücuduna sürdüğünde mesela benim yan tarafımda kocaman bir ciğer lekesi var kapkara hemde,denemek için yapmış artık ne gerek varsa, her ne kadar hurafe gibi görünsede bende tuttu sadece yendiği zaman bişey olmaz ama hamileyseniz sürmeyi falan denemeyin sakın

Ciğer yiyince değil de çiğ ciğeri vücuduna bür yere sürersen ya da ciğere dokunup vücudunda bir yere dokunurdan iz oluyor, annem beline ciğer dokundurmuş ablamda izi var diğer ablam da ciğer doğrarken yine beline değdirmiş ciğeri yiğenimin belinde de var

Back
X