- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Rahim resmen kasıldı bende orgazm yaşadım istemeden çok üzüldüm hemen fitil koydum hatta umarım bi şey olmazBende gebeliği öğrendikten sonra çok korkarak yapmıştım ama kendini korkutma.kanama filan olmadı normal günler gibi. pozisyona dikkat edin sadece.bi de tabi gün aşırı yapmasanız iyi olur
Kanama olmadı Henüz en kötüyü düşünüyorumOrgazm olmanız sıkıntı değil ki. Bende oluyorum da hiç kanama falan olmadı. Bence doktorunuza danışın bu durumu kanama olması normal değil
Boşuna kendinizi kasıyorsunuz. Tadını çıkarın. Orgazmın o'sunu bilmeyen kadınlar var.Kanama olmadı Henüz en kötüyü düşünüyorumAllah korusun
Düşünmeyin yaa bişey olmaz Allahın izniyleKanama olmadı Henüz en kötüyü düşünüyorumAllah korusun
Ay nebileyim daha kalp atışını duymadım o yüzden stresliyim aynen öyle gerçekten kimse bilmiyorBoşuna kendinizi kasıyorsunuz. Tadını çıkarın. Orgazmın o'sunu bilmeyen kadınlar var.
Duyarsınız insallah. Dert edip strese girecek bir sey yok. Kan falan düşünüp kötüyü çağırmayın. Keyfinize bakın.Ay nebileyim daha kalp atışını duymadım o yüzden stresliyim aynen öyle gerçekten kimse bilmiyor
ağrınız oluyor muydu kızlar pekiDüşünmeyin yaa bişey olmaz Allahın izniyle
Teşekkür ederim canım biraz rahatladımDuyarsınız insallah. Dert edip strese girecek bir sey yok. Kan falan düşünüp kötüyü çağırmayın. Keyfinize bakın.
Doktorum vermişti kasılmalarımı önlemesi için Rahmi rahatlatması içinNe fitili?
Kim dedi kullanmanızı?
Yani ne dedi doktor seviştikten sonra bu fitili kullan mı dedi?Doktorum vermişti kasılmalarımı önlemesi için Rahmi rahatlatması için
Doktora yazdım ağrım var kasıldım baya dedim o da fitil koy dediYani ne dedi doktor seviştikten sonra bu fitili kullan mı dedi?
Kasıldım dediğiniz orgazm olmak dimi, yani birkaç saniyelik birşeyDoktora yazdım ağrım var kasıldım baya dedim o da fitil koy dedi
Evet ama uzun kasılma yaşadım ilk kez uzun zamandır yapmıyorduk diye sanırım 6-7 saniye sürdü elimle tuttum düşünün yararı olacaksa sanki çok korktum sanırımKasıldım dediğiniz orgazm olmak dimi, yani birkaç saniyelik birşey
Orgazm olmakla doktorun kasılma dediği şey çok farklı, fitile filan gerek yok orgazm oldunuz diye, hamilelikte cinsellik daha yoğun yaşanıyor bu doğal birşey, orgazm olmak bebeğe zararlı değilEvet ama uzun kasılma yaşadım ilk kez uzun zamandır yapmıyorduk diye sanırım 6-7 saniye sürdü elimle tuttum düşünün yararı olacaksa sanki çok korktum sanırım
Fitilin bi zararı var mıdır ki rahatlatır dedi açıkçası orgazm kasılmasıyla düşük riski olan kasılma arasındaki farkı bulamıyorum araştırıyorum bi türlü bulamıyorumOrgazm olmakla doktorun kasılma dediği şey çok farklı, fitile filan gerek yok orgazm oldunuz diye, hamilelikte cinsellik daha yoğun yaşanıyor bu doğal birşey, orgazm olmak bebeğe zararlı değil
Benim olmadı hiçAğ
ağrınız oluyor muydu kızlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?