- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
esin biraz anlayisli olmali istemiyorsan yapma zaten hormonlardan oturu isteksizlik oluyor ne zaman istersen o zaman olsun canim oda sıksın kendini biraz bi zahmet can tasiyorsun sonucda birsey olacak diye de mi korkmuyor benim esim de tam tersi bebis olsun diye uğraştığı mizdan beri olduysa birsey olur diye yaklasmadi hic 10uncu haftaya girdim Allah a sukur kanamam da yok ama esim hic yaklamiyo kaciyo hattaCinsel iliskiyi ne kadar siklikla yasanak gerekli ve icine boşalmak tehlikelimidir? Kacinci aya kadar devam edilebilinir.Esim bu konuda cok ısrarci olabiliyor. Ilk 3 bucuk ayim riskliydi sikintiliydi yeni duzeldim. Fakat istemiyorum daralma soz konusu .
Prezarvatif bende dusundum. Birde asiru kuruluk var. Yapmicam diyor Yine ayni dayanamıyor. Istemeyincede tribe girip baska odada yatıyor. Bisey olmucagini bilsem sorun degilBurda okumustum iltihap mikrop riski oldugundan prezervatif le oneriyorlarmis doktorlar canim netten bakarsan haftada 2 kez normal diyor doktorlar
Anladım canım istemeyerek de yapma girsin tribe de birşey olur diye korkuyorum hem de canım acıyo de geçiştir ayda bi kere idare etsin :) ben de eşimi doktorla görüştürücem bu konu da eşim çok korkuyo ben den daha çok birşey olmaz desem de yaklasmıyo 3 ay olsun sorarız ona göre diyo yazık aralıktan beri dokunmadı bana hıc doktorla konuşunca içi rahat eder sanırım ben de isteksizlik ilk oluştuğunda oldu şimdi normal hormonlarım zamanla ne olur bilemem tabiPrezarvatif bende dusundum. Birde asiru kuruluk var. Yapmicam diyor Yine ayni dayanamıyor. Istemeyincede tribe girip baska odada yatıyor. Bisey olmucagini bilsem sorun degil
öyle de canım gebelikle hormonların etkisiyle istek artabiliyor :)Agrilar sancilar kendimi tasiyamicam canim zaten cekmiyosa baslarim onun uckuruna:)
Ben istiyosam okey de kocam tutturursa gorur gununu:)öyle de canım gebelikle hormonların etkisiyle istek artabiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?