Gebelikte cinsel iliski

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Cinsel iliskiyi ne kadar siklikla yasanak gerekli ve icine boşalmak tehlikelimidir? Kacinci aya kadar devam edilebilinir.Esim bu konuda cok ısrarci olabiliyor. Ilk 3 bucuk ayim riskliydi sikintiliydi yeni duzeldim. Fakat istemiyorum daralma soz konusu .

Cinsel iliskiyi ne kadar siklikla yasanak gerekli ve icine boşalmak tehlikelimidir? Kacinci aya kadar devam edilebilinir.Esim bu konuda cok ısrarci olabiliyor. Ilk 3 bucuk ayim riskliydi sikintiliydi yeni duzeldim. Fakat istemiyorum daralma soz konusu .
esin biraz anlayisli olmali istemiyorsan yapma zaten hormonlardan oturu isteksizlik oluyor ne zaman istersen o zaman olsun canim oda sıksın kendini biraz bi zahmet can tasiyorsun sonucda birsey olacak diye de mi korkmuyor benim esim de tam tersi bebis olsun diye uğraştığı mizdan beri olduysa birsey olur diye yaklasmadi hic 10uncu haftaya girdim Allah a sukur kanamam da yok ama esim hic yaklamiyo kaciyo hatta

Burda okumustum iltihap mikrop riski oldugundan prezervatif le oneriyorlarmis doktorlar canim netten bakarsan haftada 2 kez normal diyor doktorlar

Burda okumustum iltihap mikrop riski oldugundan prezervatif le oneriyorlarmis doktorlar canim netten bakarsan haftada 2 kez normal diyor doktorlar
Prezarvatif bende dusundum. Birde asiru kuruluk var. Yapmicam diyor Yine ayni dayanamıyor. Istemeyincede tribe girip baska odada yatıyor. Bisey olmucagini bilsem sorun degil

Prezarvatif bende dusundum. Birde asiru kuruluk var. Yapmicam diyor Yine ayni dayanamıyor. Istemeyincede tribe girip baska odada yatıyor. Bisey olmucagini bilsem sorun degil
Anladım canım istemeyerek de yapma girsin tribe de birşey olur diye korkuyorum hem de canım acıyo de geçiştir ayda bi kere idare etsin :) ben de eşimi doktorla görüştürücem bu konu da eşim çok korkuyo ben den daha çok birşey olmaz desem de yaklasmıyo 3 ay olsun sorarız ona göre diyo yazık aralıktan beri dokunmadı bana hıc doktorla konuşunca içi rahat eder sanırım ben de isteksizlik ilk oluştuğunda oldu şimdi normal hormonlarım zamanla ne olur bilemem tabi

Benimde asiri kuruluk ve darlik var..bide 7. ayda enfeksiyon oldum zaten yasakladi doktor istesem gectikten sonra yapabilirdim ama cidden asiri daraldigi icin feci sekilde canim acidi ve yapmadim.
icine bosalma olayindada enfeksiyon riski olabilirmis prezervatif onermisti doktorum.

7. Aya girdigimden beri acidigi icin istemiyorum ondan once de iki haftada bir falan oluyordu. Doktorum sınırlamıyor ama bana zor geliyor.

İlk hamileliğimde yasak yoktu ama bunda var. Bi ara kist geçince yasak kalktı bu kez de bebişin başı ters diye yasak. Yazık adama :D özlese de yapacak bir şey yok.. Doktorun ağzından cinsel temas yasaktan başka bir şey çıkmayacak yakında :D

13 haftalık olana kadar ilişki yaşamadım doktorum da sıkıntı olmamasına rağmen uygun değil dedi. Şimdi 22 haftalık olduk haftada bir yaşıyoruz. Ben istiyorum eşim istiyor farketmiyor ne zaman istersek yaşıyoruz. Ama doktora sorduktan sonra başladık. Alttan muayene ettikten sonra artık sorun yok dedi ve öyle başladık. Doktora sormadan yaşamayın bence

Biz de 5aydır kanki modunda takılıyrz bi sorun olmamasına rağmen.Ben bi sorun olmadığını söylememe rağmen eşim hiç yanaşmıyor sevinsem mi üzülsem mi:deli:

Back
X